Quantcast

http://picasion.com/

76 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.255. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 39, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.394 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 352, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 76 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 7.147.

18 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά ξεκίνα να ενημερώνεις τον κόσμο για τις παρενέργειες που έχει το εμβόλιό σας και για τους ξαφνικούς θανάτους που οφείλονται κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό.... Άλλωστε δεν μπορείτε πλέον να τα κρύβετε.. Ο κόσμος αυτά τα νούμερα ψάχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ νούμερο είσαι, για αυτό δεν δε κρύβουν οι δικοί σου,ε;ψεκάκι μου γλυκό!!!

      Διαγραφή
    2. Τράβα διάβασε κανένα βιβλίο ρε αγραμματο ψεκ. Σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο οι Βελόπουλοι και οι θεωρίες συνωμοσίας.

      Διαγραφή
    3. Ψεκασμενος ,προσοχή

      Διαγραφή
    4. Για ενημέρωσέ μας εσύ ρε doctor...

      Διαγραφή
    5. Η γη είναι επίπεδη,οι Αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στην σελήνη και οι δίδυμοι πύργοι δεν χτυπήθηκαν από αεροπλάνα ! Έλα πες ότι αυτά τα πιστεύεις ;

      Διαγραφή
    6. Έχεις κάψει τελείως τον εγκέφαλο όμως...

      Διαγραφή
    7. Πάρε τον Μπιλ Γκέιτς τηλέφωνο, και τον δικηγόρο του φεισμπουκ ψεκασμενε συντοπίτη

      Διαγραφή
  2. Όλη η Κρήτη με τόσο τουρισμό 79 κρούσματα η πανέξυπνη, υποψιασμένη Ημαθία 76,ποια Πάτρα, ποια Γιάννενα κτλ, μόνο η Κατερίνη μπορεί να μας παίξει με τη Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πώς εντοπίζουν τα κραύσματα ? Είναι σωστά αυτά που μας λένε ? Σας ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κυρ. Δήμαρχος η ΚΕΠΑ, η βήτα, τι λένε μετά τα γλέντια? Δεν άκουσα καμία ανακοίνωση. Γιατί? Δεν σκέφτηκαν τι θα γίνει στον νομό? Εγώ που δεν είμαι δήμαρχος γιατί το προέβλεψα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί κάποιοι να επιζήσουν, αλλά τελικά ΤΑ ΠΙΤΑΝΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι το μόνο σίγουρο. Αλλα να πιτάνουμε αμάμητοι όπως η άλλη ειναι αμαρτία. Τουλάχιστον να βρεθεί ενας εθελοντής ήρωας για μια καλή πράξη.

      Διαγραφή
  6. Καλά ακόμα δεν μπορούμε να πάμε 100
    Λίγο ακόμα κ θα τα καταφερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξανα λεω το σοβαροτερο προβλημα δεν ειναι αυτο
    το σοβαροτερο προβλημα της πολης ειναι η ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη των βεροιωτων και των βεροιωτισων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο όσο ξέρω και βλέπω, σίγουρα κάνεις λάθος. Ελάχιστοι ειναι αυτοί που πάνε για Ψάρεμα. Επίσης, στα πέριξ της Βέροιας, γίνεται ο κακός χαμός κάθε πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Να μη πω τι γίνεται κάθε Τρίτη που πολλοί και πολλές πένε στο ... παζάρι. Δεκα λεπτα στο παζάρι για κανένα μπρόκολο και μια ώρα στρώνουν επιδερμίδα. Μικροί , μεγάλοι, παντρεμένοι και ελεύθεροι. Ομορφιές. Λυπάμαι που σε αποφεύγουν . Μάλλον εχουν τους λόγους τους. Βάρα το βάρβαρα ως εναλλακτική. Ούτε κουφαίνει ούτε τυφλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παιδιά αφήστε τις υπερβολές κ τους χαρακτηρισμούς. Είπε ο άνθρωπος. 500.000 άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο στην κυριολεξία σε Χανιώτη Πευκοχώρι Κρυοπηγή κτλ.4 κρούσματα στην Χαλκιδική. Άδεια η Ημαθία 60 κρούσματα. Ας τα μετρήσουν σωστά τουλάχιστον . Απλές απορίες έχουμε . Όσο για τη γη .αυτός που τους είπε πρώτος ότι είναι στρογγυλή τον είπαν ξεκασμενο κ πήγαν να τον καψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ