Quantcast

http://picasion.com/

Επισκευάστε το ποδήλατό σας στο Πάρκο Αγ. Αναργύρων!

«FixmyBike» δωρεάν από επαγγελματίες ποδηλάτου της Βέροιας
Με στόχο την προώθηση της πράσινης μετακίνησης, ο Δήμος Βέροιας υλοποιεί σειρά δράσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας - European MobilityWeek, (16-22 Σεπτεμβρίου 2021). Με τη συμμετοχή του δήμου μας εντασσόμαστε στην ευρωπαϊκή οικογένεια των πόλεων που υποστηρίζουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε πρωτοβουλίες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της βιώσιμης κινητικότητας.

Μία από τις δράσεις είναι η δωρεάν επισκευή ποδηλάτου από επαγγελματίες της πόλης «FixmyBike» με δημιουργία servicespot (σταθμού επισκευής) το Σάββατο 18.09.21 στο Πάρκο Αγίων Αναργύρων. Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τις εταιρίεςBBT (BikesbyTolis) και RIDE CycleStore θα διαθέσουν ειδικούς σταθμούς επισκευής παρέχοντας δωρεάν service για ρυθμίσεις ταχυτήτων και φρένων, λίπανση αλυσίδας και έλεγχο πίεσης ελαστικών (δεν περιλαμβάνεται αντικατάσταση ανταλλακτικών).

Παράλληλα οι ενήλικες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ηλεκτροκίνηση κάνοντας χρήση ποδηλάτου που κινείται με ηλεκτροκίνητη υποβοήθηση, ενώ στους μικρούς φίλους του πεταλιού θα δοθούν σχετικά δώρα.

Ο δήμος μας επισημαίνει την ανάγκη να στραφούμε σε ήπιες, πολιτισμένες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, προκειμένου να επιτύχουμε την αλλαγή του τρόπου μεταφοράς των δημοτών μας και να περιορίσουμε τη χρήση των μηχανοκίνητων οχημάτων για την ενίσχυση των πράσινων πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ