Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους διοργανώνει ο «Μπούσουλας»

Είσοδος μόνο με κάρτα ελευθέρας εισόδου με προαιρετική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης
Συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, διοργανώνει το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», στο πλαίσιο της προσπάθειας του δήμου Βέροιας να συλλέξει αγαθά για να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:00 στο γήπεδο μπάσκετ στην Ελιά, η θα γίνεται με δωρεάν προσκλήσεις που οι πολίτες μπορούν από την Δευτέρα 9 Αυγούστου να προμηθεύονται από καταστήματα της Βέροιας. Ο αριθμός των καρτών οι οποίες θα είναι ατομικές, θα είναι μόνο 350 - 400, λόγω υγειονομικών περιορισμών οι οποίοι θα εφαρμοστούν αυστηρά.

Συγκεκριμένα:

1. Η κάρτα ελεύθερης εισόδου εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στο χώρο της συναυλίας τη μέρα και ώρα που αναγράφεται σε αυτήν.

2. Όλες οι θέσεις που θα διατεθούν αφορούν καθισμένους, με αποστάσεις που θα έχουν προβλεφθεί σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.

3. Η κάρτα εισόδου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

4. Δεν επιτρέπονται μπουκάλια, αιχμηρά και γενικά επικίνδυνα αντικείμενα.

5. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Τις κάρτες εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και μετά τις 12 το μεσημέρι από:

1. Στάσου Μύγδαλα (Ουζερί μεζεδοπωλείο), Μητροπόλεως 12, Βέροια
2. Badfish (καφέ - μπαρ), Μερκουρίου Καρακωστή 1, Βέροια
3. Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ, Βενιζέλου 38, Βέροια

Τα αγαθά που προτείνονται ως προσφορά στην είσοδο της συναυλίας είναι:

Μικρά εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, χυμοί μικροί, φρυγανιές, κράκερς, μπισκότα χωρίς σοκολάτα, μωρομάντηλα, πάνες, σαπούνια, χαρτιά κουζίνας και υγείας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομική υγιεινής, ισοτονικά υγρά, βαζελινούχες γάζες, κρέμες για εγκαύματα, γάζες, επιδέσμους, αντισηπτικά, αντισταμινικές αλοιφές, αναλγητικά (κατά προτίμηση παρακεταμόλη), κολλύρια με αντιβιοτικό και/ή αντιισταμινικό, φυσιολογικούς ορούς για οφθαλμική χρήση, PULVO.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ