Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παικταράς που θα βγάλει μάτια!

Kataskopos speaking

Η Βέροια έκλεισε έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς της Super league 2. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βλέπουμε από τις εξέδρες μια παικτούρα, που την είχα μπανίσει από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που βλέπει δίχτυα και έχει μια ισχυρή προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Είναι άριστος στις διεισδύσεις και θα βοηθήσει τα μέγιστα στο σκοράρισμα της ομάδας. Δεν φοβάται να μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή και έχει καλά τελειώματα. Είμαι σίγουρος πως θα βγάλει μάτια στο νέο πρωτάθλημα! Eίναι η καλύτερη μεταγραφή της Βέροιας μέχρι στιγμής! Μακάρι να έρθουν και άλλοι δύο, όπως είπε ο Τσαλουχίδης...

Είναι σε μια ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία και έχει παραστάσεις από μεγάλα club της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ένα μειονέκτημά του είναι πως δεν μαρκάρει πολύ, αν και πιστεύω πως ο Δερμιτζάκης θα τον δουλέψει και σ' αυτόν τον τομέα.

Κακά τα ψέματα, με τέτοιες μεταγραφές η «Βασίλισσα» ανεβάζει level. Δεν είναι τυχαίο η μεταγραφή του έπαιξε σαν πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα αθλητικά site της χώρας. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάρτε λίγο μάτι από τις ικανότητες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή:

7 σχόλια:

  1. 26 ετών με 11 ομάδες στο παρελθόν του.τι σόι παικταράς είναι αυτός που δεν έκλεινε σεζόν σε ομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα τον γυρολογο. Σε ποια ομαδα καθιερωθηκε. Κανει αρπαχτες οπως οι τραγουδιστες τα καλοκαιρια. Για παγκο καλος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αςξετος
      Πιςτεουο γκια ροντακινα καλος τχα ινε.
      Εσύ μάθε την Ελληνική γραφή και άσε κατά μέρος την κριτική. Ακόμα και άμπαλος να είναι, τουλάχιστον ξέρει να γράφει Ελληνικά!!!

      Διαγραφή
  4. Μέσα στα πλαίσια της ασπρόμαυρης θυγατροποίησης, αυτόν πρέπει να πάρεις. Τι ψάχνετε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eνω πριν με την ερυθρολευκη ηταν καλυτερα...
      Για την Βεροια μια χαρα ειναι!!

      Διαγραφή
    2. Η ασπρόμαυρη τσαρίνα του βορρά δεν ανεβαίνει σε κανένα άρμα μόνο σε γκαγεν με ρωσικές πινακίδες,που την είδες εσύ την την θυγατροποιηση.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ