Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο σε όλους! Μεγάλη προσφορά της Βέροιας στους Πυρόπληκτους

Δημότες, επιχειρηματίες, εταιρίες, πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς έστειλαν σημαντική βοήθεια 
Η τρίτη και τελευταία αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας στάλθηκε την Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021, χάρη στην πολύτιμη προσφορά ιδιωτών, εταιριών, επιχειρηματιών, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, μετά την πρωτοβουλία στήριξης του Δήμου Βέροιας και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, με την υποστήριξη του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες ώρες εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών.

Είδη ατομικής υγιεινής, εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά, τρόφιμα και ιματισμός αποστάλθηκαν από τα σημεία συλλογής (Κοινωνική Υπηρεσία και Κεντρικό ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας) με προορισμό τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.

Από τις 9 έως τις 20 Αυγούστου 2021 δημότες της Βέροιας προσέφεραν ανιδιοτελώς βασικά είδη υγιεινής και διατροφής, ρούχα, καθαριστικά, συσκευασμένα υγρά και φάρμακα. Η αποστολή των φορτίων έγινε στις 12, 20 και 24 Αυγούστου 2021.

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους απλούς πολίτες, τους επιχειρηματίες, τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων, στηρίζοντας τη δράση με συλλογή υλικών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές διασώστες, όπως επίσης τους δημοτικούς υπάλληλους για τη συμβολή τους στο έργο της μεταφοράς και την εταιρία ACS Courier για τη δωρεάν αποστολή του μεγάλου όγκου της ανθρωπιστικής βοήθειας.

4 σχόλια:

  1. Τα μεταφορικά είναι πιο ακριβά από την αξία των συγκεκριμένων προϊόντων. Σκεφτείτε το. Άλλος τρόπος βοήθειας έπρεπε να βρεθεί. Η Εκκλησία ΄έπραξε άριστα στην Ημαθία με τους δίσκους των Ενοριών. Πολλά περισσότερα θα αγορασθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ποια; Αυτοι προσευχόταν να σωθουν τα ντουβαρια...

      Διαγραφή
  2. Τώρα η ευθύνη είναι μεγάλη. Πρέπει να διαφυλαχθούν όλα αυτά τα αγαθά από τους επιτήδειους κλεφταράδες και να εξασφαλιστεί ότι αποδέκτες θα είναι αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα φυλάξουμε στη Βέροια. Όπου ναναι, έρχονται δυστυχισμένοι Αφγανοί με γυναικόπαιδα. Αύριο, ακολουθούν Αλγερινοί και Μαροκινοί, αφού πάνε για πόλεμο. Πολύ δυστυχία στην περιοχή μας. Πρέπι να δείξουμε την ανωτερότητά μας και τον πολιτισμό μας. Να σώσουμε τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ