Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραβεία Mad Video Music Awards: Ποιον γνωστό Βεροιώτη αποθέωσε ο Ιακωβίδης;

Ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης βραβεύτηκε στα Mad Video Music Awards για το «Καλύτερο Βίντεο Ελληνικό χορευτικό» και το παρέλαβε από την γυναίκα την οποία πάντρεψε και καθημερινά μας καλημερίζει μέσα από την εκπομπή της. Οι οικοδεσπότες της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη έδωσαν το βραβείο στον -κουμπάρο της Ανθής- Πέτρο Ιακωβίδη για το: «Σ' αγαπάω σου φώναξα». 

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, αφού παρέλαβε το βραβείο του, ευχαρίστησε την δισκογραφική εταιρεία και τους συντελεστές του τραγουδιού. Στην συνέχεια, μίλησε με λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο του συνεργάτη και παραγωγό Σπύρο Ποταμόπουλο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και ως οικογένειά του. Ο Σπύρος Ποταμόπουλος παρακολούθησε την εκδήλωση με ιδιαίτερη συγκίνηση, καταγράφοντας την βράβευση από το κινητό του τηλέφωνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ