Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μπαρτζώκας - Συνάντηση με Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου

Στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας. Ο Βουλευτής Ημαθίας ήταν καλεσμένος από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ είχε σημαντικές συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης και προσωπικά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: 

«Ο δρόμος για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας άνοιξε πριν 47 χρόνια και από τότε, το ελληνικό κράτος γνώρισε τη μεγαλύτερη περίοδο πολιτικής ομαλότητας, προόδου και ευημερίας. Ο δρόμος δεν ήταν πάντα εύκολος, η πορεία δεν ήταν πάντα γραμμική.

47 χρόνια μετά, με τη δημοκρατία στην Ελλάδα όχι ως αφηρημένη έννοια αλλά ως βιωμένη εμπειρία, το αίτημα για καλύτερη και περισσότερη δημοκρατία, για αποδοχή και συμπερίληψη, για συμμετοχή στα κοινά δρώμενα, παραμένει ζωντανό και διαχρονικό.

Ο στόχος προς μια καλύτερη δημοκρατία ταυτίζεται με τον στόχο για καλύτερη ζωή- η δημοκρατία είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. Και αυτή η διαδρομή, η μια και μοναδική, προϋποθέτει πολίτες «άγρυπνους φρουρούς», με αίσθηση της ευθύνης τους, και πολιτικούς «ακάματους υπηρέτες», με αίσθηση του χρέους τους.»

11 σχόλια:

  1. Όλη η ντροπή δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σε δούμε όταν θα κληθείς να ψηφίσεις τους εφαρμοστικούς νόμους της συμφωνίας των Πρεσπών τι θα πράξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτά αλλά τι κανείς για τον τόπο
    Βγαίνεις φωτογραφίες Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσφυόκαμπτος τόσο πολύ,που θα πρέπει να φορέσει κολλάρο για να επανέλθει ο σβέρκος του!! έλεος πιά με τον αόρατο βουλευτή των προανακριτικών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ήταν η ζήλια ψώρα.. για να φτάσετε τον Τάσο θέλει να φάτε πολλά ψωμιά ακόμα κακομοίρηδες..Εκτός από το ήθος και τον χαρακτήρα του που 11000 ημαθιωτες ξέρουν και ψητό ψήφισαν είναι ο πιο δραστήριος βουλευτής του νόμου μας. με στοιχεία που υπάρχουν παντού Δείτε πόσες ερωτήσεις και πόσες συναντήσεις έχει κάνει τα 2 χρόνια που είναι βουλευτής και μετά Κάντε μια σύγκριση με τους υπόλοιπους.. ειδικά στα αγροτικά θέματα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.Νέος είναι θα κάνει και λάθη άλλα έλεος ρε κακομοίρηδες δολοφόνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΣΕΙΣ πρέπει να δίνουν οι πολιτικοί όχι να κάνουν ερωτήσεις. Ήμαρτον δηλαδή. Ερωτήσεις κάνουν οι πολίτες..

      Διαγραφή
    2. καλά ρε φίλε η λύση δεν είναι μια αυτόματη πράξη.. κάπως ξεκινάει.. με μια ερώτηση ,με δεύτερη ερώτηση ,με μια συνάντηση ,με δεύτερη συνάντηση.. μην είμαστε ανθρωποφαγοι.. αν ήταν τόσο εύκολο στο Ελλαδιστάν να βρεθεί μια λύση σε τοπικό επίπεδο δεν θα χρειαζόμασταν κυβέρνηση..θα τα έλυνε Όλα ο βοργιατζιδης

      Διαγραφή
  6. Γιορτη της δημοκρατιας;;; Γελανε και οι πετρες ρεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tasouli kopse tis lezandes k gine melikiotis. Ase ta karagiozlikia. Psofas gia foto me tus aniparktus k esi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ