Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

3 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Έκρηξη κρουσμάτων πανελλαδικά
Στα 1.797 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι περίπου 66.000, ενώ τις τελευταίες ημέρες, λόγω και των νέων μέτρων για τις μετακινήσεις στα νησιά, έχουν αυξηθεί ιδιαιτέρως τα ημερήσια τεστ. 8 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 168 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 5.242.

Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:




6 σχόλια:

  1. Θα πεθάνουμε ,ούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είστε ανεμβολίαστοι, Σύ είπας...

      Διαγραφή
    2. Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο. Το πότε και απο τι ειναι το άγνωστο.

      Διαγραφή
  2. Ωω μα τι λέτε. !
    Να κρυφτούμε από προσώπου γης. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μην είναι μόνο 3.Η Βέροια κρατάει λίγο τα μέτρα αλλά η Νάουσα είναι αστα να παει. Εκεί θα γίνει έκρηξη κρουσμάτων από την αρχή της άλλης εβδομάδας.

      Διαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ Η ΠΟΛΗ ΒΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ