Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δάγκωσε τον «απαγορευμένο» καρπό της Βέροιας

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και γνωστή influencer, έχει βρει τον τρόπο να προκαλεί χαμό με κάθε ανάρτησή της, ακόμα και αν απλά ποζάρει μ' ένα ροδάκινο στο χέρι. Η Ιωάννα Τούνη, πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί για διακοπές στη Νάξο και τώρα ανέβασε στο Instagram μια πόζα της από το κυκλαδίτικο νησί, όπου τη βλέπουμε να φορά το μπικίνι της και να βρίσκεται σε μια ιδιωτική πισίνα, ενώ τρώει το φρούτο. Και αμέσως έγινε χαμός, όχι φυσικά για το ροδάκινο, αλλά με τα οπίσθια της Ιωάννας, αφού η influencer, με αυτή την ανάρτησή της, θέλησε με χιουμοριστική διάθεση να... τρολάρει όσους χρησιμοποιούν το emoji με τα ροδάκινα, ως σύμβολο για τα οπίσθια.

8 σχόλια:

  1. Βεροιώτη ομολογώ σε παραδέχομαι για το πως καταφέρνεις ένα άσχετο θέμα να το μετατρέπεις σε τοπική είδηση. ειναι άξιο θαυμασμου πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν είχε ροδάκινο δεν θα έλεγε τίποτα. Μαζί κάνουν προώθηση τα προϊόντα του κάμπου.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μητσοτακησ 300.000 followers
    τσιπρας 250.000 followers
    τουνη 700.000 followers
    Μηπως πρεπει να κατεβει στην πολιτική το κορίτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... το μέλλον μιας κοινωνίας με πρότυπα τα οπίσθια προθυμων να τα προβάλλουν γυναικών, είναι να γινει ο βόθρος της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟ"ΒΑΛΛΕΙ"... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ followers ΘΑ ΕΙΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία πισίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ