Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θύμισε... Βουλή!

Ήταν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, όταν εξωτερικά του δημαρχείου μαζεύτηκαν πολλοί Βεροιώτες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τάχθηκαν κατά των περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση. Εκείνη ακριβώς την ώρα, διεξαγόταν το Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους συμβούλους να συνεδριάζουν και να ψηφίσουν τα ημερησίας θέματα. 

Έστω κι αν η συνεδρίαση ήταν δια περιφοράς. το όλο σκηνικό με τους πολιτικούς να βρίσκονται στα... «έδρανα» και εξωτερικά του κτιρίου να υπάρχει πλήθος κόσμου, θύμισε... Βουλή! 

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης ενημέρωσε το σώμα πως πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση, ενώ αναφορά στην διαμαρτυρία έκανε και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης.




13 σχόλια:

  1. 150 νοματαίοι που δείχνοντας ασέβεια προς τον συνάνθρωπο απαιτούν σεβασμό από την κυβέρνηση. Τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Τι λες βρε βλακα

      Διαγραφή
  2. Adelfe siga siga gemizi t sakuli. Tin ali fora tha ine 15000k 150000 ke ke ke. Ke meta esi pu ironewese na dume pu tha pas na kriftis. Ypokriti.oso gia sewasmo. O idios su de seweseto alon pu exi to dikeoma na diamartirete. Ke kati akomi. Mi mw prizis ta mezea giati se sindemeno me kinsasa.tragike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χούφτα ψεκασμένοι εννοείς μαζεύτηκαν που φοβούνται να εμβολιαστούν για να μην αλλάξει το dna τους και χαλάσει η ράτσα τόσο έξυπνων ανθρώπων χαχαχαχαχαχα απλά για γιούχα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 290 Βουλευτές από όλα τα Δημοκρατικά κόμματα μαζί με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι υπέρ των εμβολίων. Οι απόψεις από τα ορφανά της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, μαζί με οπαδούς από παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι ανάξια σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θρησκόληπτοι, παραθρησκευτικοί, φανατικοί εθνικιστές σε μια νορμάλ κατηγοριοποίηση. Εμμονικοί, πειραγμένοι στο μυαλό, στα όρια των ψυχώσεων και των νευρώσεων, λίγα μέτρα από τη σχιζοφρένεια σε μια πιο «άκομψη», αλλά μάλλον πιο ρεαλιστική κατηγοριοποίηση. Όλοι αυτοί είναι ο κλασικός συρφετός της ελληνικής ακροδεξιάς. Ελληνικός εθνικισμός και χριστιανικός φονταμενταλισμός που έχει τόση σχέση με τον πραγματικό χριστιανισμό, όση και οι Ταλιμπάν του Οσάμα μπιν Λάντεν με το κανονικό Ισλάμ. Δηλαδή καμιά. ο αρνητής, όπως και ο ηλίθιος, είναι πολλές φορές και «ακαταμάχητος». Ειδικά αν ισχύει ο βασικός νόμος της ανθρώπινης ηλιθιότητας, όπως τον κατέγραψε ο Carlo M. Cipolla: «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είμαι σίγουρος ότι κανένας από δαύτους δεν κατάλαβε ούτε μισή πρόταση από αυτό το, υπέροχο και πέρα για πέρα αντιπροσωπευτικό της κατάστασης, κείμενο που έγραψες θα τα πω εγώ λίγο αλλιώς : Η βλακεία πάει γόναααααααααααα

      Διαγραφή
  6. Αν θυμάμαι καλά, η εκκλησία ήταν κατά των μέτρων υπέρ της μεταληψης και κατά του στίγματος..... Κάτι άλλαξε??? Μέχρι κ δήμαρχοι που αντιδρουσαν, τώρα στέλνουν με την βοήθεια στο σπίτι, μπολιαστες κατ οίκον.... Τελικά όλοι θα υποκυψουν στα νεοταξικα σχέδια με πρόφαση την.... Πανδημία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω τι αλλαξε η μασα μπουκα,οταν βγαινουν πολιτες να διμαρτυρηθουν ειρηνηκα τους λετε ψεκασμενους ορφανα απο την χρυση αυγη και αλλα πολλα εσεις τι ειστε κριτες των παντων;μπραβο σας ωραιους χαρακτηρισμους λοιπον ειστε χειροτεροι να ξερετε οταν κανετε τετοιου ειδους κριτικες.

      Διαγραφή
  7. Τι πιο υγειές πιο δημοκρατικό, πιο λογικό, πιο φυσιολογικό, να διαμαρτύρεται κάποιος για τους εκβιασμούς, απειλές απολύσεων της κυβέρνησης, για όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, που στο κάτω κάτω είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμά τους αυτό. Τελικά ποιος είναι ψεκασμένος βρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ταλιμπαν ενωμενοι ποτε νικημενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς οι αψέκαστοι που πιστέψατε στο αφήγημα του Κούλη και θα κυκλοφορείτε με QR code νοιώθετε ελεύθεροι; Αν ναι μπράβο σας. Τι στιγμή μάλιστα που όλοι οι επιστήμονες ομολογούν ότι και οι εμβολιασμένοι και κολούν και νοσούν και πεθαίνουν από κορωνοϊό. Άρα ποιο είναι το κέρδος σας;
    Επίσης υπάρχουν και ειδικοί που δεν τους πληρώνει ο Κούλης και λένε άλλα πράγματα. Luc Montanier, Sugharit Bagdi κα. Αν θέλετε ακούστε τους. Αφήστε μας εμάς να επιλέγουμε τους ειδικούς που θα ακούμε. Εσείς πάντε τώρα να ανανεώσετε το QR code σας με μια τρίτη ή και τέταρτη μετά δόση και αφήστε μας εμάς πραγματικά ελεύθερους.
    Ο καιρός θα δείξει ποιος έχει δίκιο. Μην μας πιέζετε και φέρεστε φασιστικά. Αν έχετε ίχνος δημοκρατικότητας μέσα σας αφήστε μας ελέυθερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ