Quantcast

http://picasion.com/

«Μαύρη» Κυριακή για όσους Βεροιώτες θέλησαν να πάνε στις παραλίες της Πιερίας - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Εγνατία

Ταλαιπωρία τριών ωρών και ουρές χιλιομέτρων - Αποκλειστικές εικόνες
Για μια ακόμη Κυριακή, μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν, λόγω τροχαίων ατυχημάτων, επί της Εγνατίας Οδού στα όρια των νομών Ημαθίας και Πιερίας. Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών στο ρεύμα προς Κατερίνη (ακριβές σημείο: στην Γέφυρα του Αλιάκμονα), σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο, μ' ένα φορτηγό και δύο αυτοκίνητα. Αμέσως κλήθηκε η Τροχαία και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθούν οι τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εγνατίας διακόπηκε, με τα Ι.Χ. να δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων. Οι οδηγοί αναγκάστηκαν να περιμένουν για πολύ ώρα ακινητοποιημένοι, με την Αστυνομία να προσπαθεί να εκτρέψει την κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό, είτε μέσω Αιγινίου, είτε μέσω Αλεξάνδρειας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα στο ίδιο περίπου σημείο, σημειώθηκε και άλλο τροχαίο, μπλοκάροντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα! 

Εκατοντάδες οδηγοί από τη Βέροια που θέλησαν να επισκεφθούν τις παραλίες της Πιερίας, αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και να ματαιωθεί τελικά το ταξίδι τους. Δείτε φωτογραφίες του veriotis.gr από την μπλοκαρισμένη Εγνατία:







7 σχόλια:

  1. Θεσσαλονίκη-σκοτινα, 101χλμ τρια (3)διοδια,μαλγαρα,αιγινιο,λεπτοκαρυα.
    Το κομμάτι κλειδί Θεσσαλονίκη είναι ο χειρότερος αυτοκίνητοδρόμος της Ευρώπης μαζι με τη ανατολική μέσα.
    Ελλαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να καταφέρει κάποιος να τρακάρει στον συγκεκριμένο δρόμο, απο τα έως τώρα δυστυχήματα, είναι ή παθολογικά τα αίτια ή κούραση ή αλκοόλ. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κλείνει ο δρόμος στον Αλιάκμονα για έργα καλοκαιριάτικα τι περιμένεις Ελλαδιστάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μπανιο παμε πρωι παιδια. Αλλιως ταλαιπωρια και μπανιο στον ιδρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν της Χαλκιδικής δεν έχει την ταλαιπώρια της πρόσβασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται βέβαια αν ερχόταν μια νταλίκα με φόρα και τσαλάκωνε πέντε με δέκα αυτοκίνητα στο τέλος (όπως εγινε πριν από 5-6 χρόνια εδώ έξω από τη Βέροια) δεν θα έφταιγε ούτε η τροχαία αλλά κυρίως δεν θα έφταιγε η Εγνατία οδός! Μόνο ο οδηγός της νταλίκας θα έφταιγε! Διαδικασία άμεσης εκτροπής οχημάτων πολύ πριν τα σταματημένα αυτοκίνητα, στις περιπτώσεις που κλείνει ο δρόμος για να μην φορτώνεται ο ήδη κλειστός αυτοκινητόδρομος δεν υπάρχει γιατί? Διότι απλά από την προηγούμενη καταστροφή το μόνο που μαθαμε ήταν το πότε έγινε το μνημόσυνο των θυμάτων και ότι φυσικά έφταιγε μόνο ο οδηγός της νταλίκας. Κανένας νέος σχεδιασμός αντιμετώπισης του κλεισίματος του αυτοκινητοδρόμου. Με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ