Quantcast

http://picasion.com/

Στο έδαφος μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από τη Βέροια

Στο έδαφος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021 στο παζάρι της Αλεξάνδρειας ένας άντρας ηλικίας περίπου 55 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έπεσε μόνος του πάνω σε σταθμευμένο όχημα και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν οι άντρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Ασφαλείας. Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο χρειάστηκε να έρθει από τη Βέροια για να παραλάβει τον τραυματία.

4 σχόλια:

  1. Μπορει αν εχουμε ενα ασθενοφορο για τον μισο νομο ημαθιας αλλα εχουμε καινουριο κτηριο νοσοκομείου στη βεροια.
    Αν ειναι τυχερος και φτασει ο αρρωστος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα οργανωμένο σύστημα που να εξασφαλίζει την άμεση παροχή πρώτων βοηθείων η την διακομιδή του στο πλησιέστερο κέντρο. Σκεφτείτε αυτόν τον άνθρωπο πεσμένο στο δρόμο να εξαρτάται από περαστικούς.
    Σκεφτείτε την κοινωνία μας.
    Σκεφτείτε να είστε στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν έτει 2021 και δεν υπάρχουν ασθενοφόρα (τουλάχιστον) και στις τρεις πόλεις του νόμου... Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι που αντί να φωνάζουν για αναβάθμιση των παροχών υγείας, παρακαλάνε να έχουμε στη Βέροια ένα "καλό" νοσοκομείο και το Νοσοκομείο Νάουσας και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας να αφεθούν στις τύχη τους.... Είναι συμφέρον όλο του νόμου δύο καλά στελεχωμένα νοσοκομεία (με αλληλοκαλυψη) και ένα Κέντρο Υγείας με υψηλές παροχές! Τώρα όσον αφορά τα ασθενοφόρα, παρακαλάω να μην βρεθούμε πότε οι Βεροιωτες στη θέση των υπολοίπων κατοίκων του νόμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υγειονομικές υπηρεσίες της περιοχής, έχουν προισταμενους, διευθυντές και διοικήσεις πολιτικά διορισμενες, οφείλουν μια επίσημη απάντηση για το γεγονός της απουσίας επείγουσας προνοσοκομεικης φροντίδας από την περιοχή της Αλεξανδρειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ