Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία δωρεά στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας

Mια πολύ σημαντική δωρεά έγινε στο Νοσοκομείο Νάουσας που θα βοηθήσει στην αναβάθμισή του. Ένας νέος σύγχρονος εξοπλισμός τοποθετήθηκε στο θάλαμο αυξημένης φροντίδας της καρδιολογικής κλινικής. Ο διοικητής Κώστας Λυκοστράτης, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε από καρδιάς του Δωρητές Γιώργο και Γεωργία Στανίση για την σπουδαία κίνηση και την έμπρακτη αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Παράλληλα, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου, Λία Ναουμίδου, σε σχόλιο της, ανέφερε τα εξής: 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο και την κυρία Γεωργια Στανίση. Το νοσοκομείο μας είναι παράγοντας σταθερότητας της ταλαιπωρημένης τοπικής μας κοινωνίας και συμβάλλει συστηματικά στην ανακούφιση τόσο των Ναουσαίων, αλλά και συνανθρώπων μας απ' όλη τη χώρα. Ότι και να λένε τα παπαγαλάκια, το νοσοκομείο μας αναβαθμίζεται συστηματικά προς όφελος όλων μας. Κύριε Γιώργο και κυρία Γεωργία σας ευχαριστούμε πάρα πολύ»!

Δείτε φωτογραφίες:









1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ