Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κιτρινόμαυρα» θαλάσσια σπορ για τον Καρυπίδη

Δηλωμένος λάτρης των θαλασσιών παιχνιδιών είναι ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, εκμεταλλευόμενος τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και το διάλλειμα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες βρέθηκε στην παραλία και προτίμησε ένα «κιτρινόμαυρο» αξεσουάρ, αναρτώντας μάλιστα σχετική φωτογραφία στα social media. Ο ίδιος, αυτό το χρονικό διάστημα, θα βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης, Βέροιας και Νάουσας, καθώς ο Άρης διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα 3-5 Πηγάδια.



6 σχόλια:

  1. Άρχοντας δεν χρωστάει πουθενά και είναι και ωραιος πρώτος γαμπρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από τους μισθούς μηνών σε πάνω από 1500 άτομα στα σούπερ μάρκετ που είχε

      Διαγραφή
    2. το δεν χρωσταει το λετε ειρωνικα..η..δεν γνωριζετε;;;; Δυστυχως σε αυτη την χωρα επιχειρηματιες με πτωχευσεις, με οφειλες προς υπαλληλους, ασφαλιστικα ταμεια, κτλ, με τους αθεμιτα καταλληλους και μια Δικαιοσυνη που αποφασιζει η διαρασσεται να αποφασιζει, δινει δικαιωμα επιχειρειν. Πουθενα αλλου που σεβεται η δικαιοσυνυ, που ο πολιτικος δεν εχει φωνη σε αλλης εξουσιας "χωραφια" δεν συμβαινουν. πολυ στραβα αρμενιζουμε και ειμαστε και ευτυχισμενοι που υπαεχουν κυριοι, κυριες, που κανουν οτιδηποτε παρανομο με το τσαμπουκα κατις ως ανω πλατες.

      Διαγραφή
  2. Κάρυ πολύ σε πάω, πάρε με μαζί σου να δουλέυω. Ο καπετάνιος από το πανόραμα της Βέροιας, σου γράφω μέσα από βαπόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξαρτητη Ελληνικη Δικαιοσυνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παντόφλες από το παζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ