Quantcast

http://picasion.com/

Απόδραση και... skating στους Γεωργιανούς για τον Γιώργο Καραμίχο

Στο πατρικό του σπίτι στους Γεωργιανούς βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Βεροιώτης ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Ο Ήλιος», επισκέφθηκε την Βέροια για να ξεκουραστεί, να απολαύσει οικογενειακές στιγμές, σπιτικά ζαρζαβατικά και... ανενόχλητο skating μέσα στη φύση, στους δρόμους του χωριού. Κάθε φορά που επισκέπτεται το χωριουδάκι του, φροντίζει να ανεβάζει stories στον λογαριασμό του στο instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο απολαμβάνει την παραμονή του στα πάτρια εδάφη.


Την τελευταία φορά που βρέθηκε στους Γεωργιανούς, πριν από περίπου 20 ημέρες, μας «ξενάγησε» 
στην αυλή του πατρικού του, συνοδεύοντάς το με την λεζάντα «Τα αηδόνια τραγουδούν το soundtrack της παιδικής μου ηλικίας», ενώ μας χάρισε πλάνα και από τον μπαχτσέ με τα σπιτικά καλούδια λέγοντας «Αυτό είναι που λέμε βιολογικό και φτιαγμένο με αγάπη. Ο Θεός να ευλογεί τους γονείς μου και τους γονείς όλου του κόσμου», δείχνοντας πόσο απόλαυσε την θαλπωρή, τους ήχους, τα αρώματα και τις γεύσεις του πατρικού και της οικογένειας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ