Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε το ντέρμπι η Βέροια - Νίκησε την Καβάλα με 2-0

Δίκαιη νίκη επί της Καβάλας σημείωσε στο ντέρμπι κορυφής του β’ ομίλου της Football League η Βέροια. Με γκολ των Λουκίνα, Πασά στις αρχές του β΄μέρους, επικράτησε με 2-0 και βρέθηκε έναν βαθμό κάτω από το ρετιρέ. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς γκολ αν και οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες. Μόλις στο 6’ ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή ενώ λίγο αργότερα, στο 8’ η Καβάλα κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν αξιοποίησε (σημάδεψε το δοκάρι ο Βαλαβανόπουλος).

Η Καβάλα είχε άλλες δυο καλές στιγμές μετά το χαμένο πέναλτι. Στο 15’ ο Καζαντζίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 17’ ο Ορφανίδης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Πεταυράκη και μπλόκαρε στην συνέχεια ο Βελλίδης.

Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 40’. Ο Πασάς έστρωσε στον Λουκίνα αλλά ο φορ της Βέροιας σούταρε άουτ από κοντά. Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 44’. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Πασά αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 45’ όταν ο Κόκκορης μπήκε στην περιοχή αλλά όταν σούταρε τον έκοψε ο Μαραγκός.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και στο «καπάκι» σημείωσε γρήγορα δυο γκολ.

Στο 48’ ο Λουκίνας έκλεψε από τον Παντεκίδη, μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει και τον Κυρίτση αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 53’. Ο Πασάς έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Λουκίνας πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο ο Πόζογλου έστρωσε την μπάλα στον Πασά και ο επιθετικός της Βέροιας με έναν κεραυνό έγραψε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ της Βέροιας, η Καβάλα απείλησε στο 61’ με σουτ του Καζαντζίδη που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βελλίδη.

Στο 71’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πόζογλου μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 74’ ακυρώθηκε γκολ της Βέροιας, απευθείας φάουλ του Πόζογλου, ως φάουλ του Βεργώνη.

Στο 77’ η Καβάλα απείλησε με σουτ του Γαβριηλίδη μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ.

Στο 83’ ο Γιαλαμούδης έκανε το γύρισμα, ο Κολλάς έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Σάββας, Μποζαντζίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Βεργώνης (85’ Ντι Τζιοβάνι), Μπλέτσας, Καραγιάννης (70’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (85’ Αποστολόπουλος), Λουκίνας (80’ Στάμου).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (73’ Γιαλαμούδης), Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, Θωμαίδης (84’ Παπαδόπουλος), Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Αδαμάκης (60’ Κολλάς).

Δείτε τους πανηγυρισμούς των παικτών της Βέροιας μετά την λήξη του αγώνα:








10 σχόλια:

  1. Άλλο Βέροια και άλλο Βέροια ΝΠΣ; Εκτός του ΑΦΜ αλλαγή σήματος, χρώμα φανέλας και τι άλλο; Πάντως μπράβο στην τωρινή ομάδα της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας χαλασε....

      Διαγραφή
    2. Μας χάλασε ρε φίλε και για αυτό δεν πατάμε πια στην νέα θυγατρική με τα άσπρα μαύρα...

      Διαγραφή
  2. Άμα το ήθελε το παιχνίδι η Καβάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου θυμίζει η περίπτωση αυτή του Βόλος ΝΠΣ,με τον Μπεο να έχει 7 παίκτες του Παοκ και να παρακαλά τον Ιβάν να τον πάρει στην ομάδα,αλλά τουλάχιστον δεν είχε ασπρόμαυρη φανέλα, μακάρι να είναι η ιδέα μου,γιατί θα ξεφτιλιστουμε πανελληνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειτε μας εσεις τι χρωματα σας αρεσουν να τα φτιαξει η διοικηση του χρονου συμφωνα με τα γουστα σας.
      Προφανως δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι απαγορετεται βασει νομου ν κρατησει η ομαδα τα παλια χρωματα κτλ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή θυγατρική,και με φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ β', Ξάνθη,στη SL2 και ποιος ξέρει και ποιος άλλος. Αν ο μποςς αποφασίσει άνοδο η Ξάνθη ξεκινά με 12 ή 18 βαθμούς αβαντζο. ΕΞΥΓΊΑΝΣΗ.

      Διαγραφή
    3. Θαλασσι και κόκκινο; Οινοπνευματι και ροζ; Πάντως με αυτό το σκεπτικό μόνο με τον Β' θα έχει κόσμο,και αυτοί θα είναι βεροιωτες που θα βρίζουν τη Βέροια. Περαστικά σας ( εμείς ούτε απέξω).

      Διαγραφή
  4. Μπραβο στην βασιλισσα της μακεδονιας!βεροιαρα ζουμε στην Α να σε δουμε!μπραβο στη διοικηση και στον παυλαρα τον δερμιτζακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ