Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα ένταξη πρότασης του Δήμου Βέροιας στο «Αντώνης Τρίτσης»

Την ένταξη του έργου: «Προμήθεια σε λειτουργία συστήματος ισχύος 421,20 Kw και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα ύδρευσης του δήμου Βέροιας» προϋπολογισμού 2.448.600€ (χωρίς ΦΠΑ) στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ενέκρινε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, το ΥΠΕΣ. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά έργο που κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας και εντάσσεται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β συστήματος στον περιβάλλοντα χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού Βέροιας καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ