Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «βαπόρι» από την Τουρκία πιάστηκε στην Ημαθία - Φορτίο εκατομμυρίων θα έπεφτε στην ελληνική αγορά

«Μπλόκο» της Αστυνομίας σε 23 κιλά ηρωίνης, στην Ε.Ο. στην έξοδο για Βέροια

Είκοσι τρία κιλά ηρωίνης ήταν έτοιμοι να ρίξουν στην αγορά δύο αλλοδαποί, στη σύλληψη των οποίων προχώρησαν οι Αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για έναν 50χρονο Τούρκο και έναν 43χρονο Αλβανό, μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με υπολογισμούς της ΕΛ.ΑΣ., η μεγάλη ποσότητα του καθαρού προϊόντος συνεπάγεται ότι μετά από προσμείξεις θα τετραπλασιαζόταν, αποφέροντας στο κύκλωμα κέρδη άνω των 90 εκατ. ευρώ. Η ηρωίνη φαίνεται ότι προοριζόταν να διακινηθεί στην ελληνική αγορά.

Η επιχείρηση για τη σύλληψή τους διεξήχθη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, κοντά στην έξοδο προς Βέροια. Ο 50χρονος μετέφερε με φορτηγό το παράνομο φορτίο, το οποίο εισήγαγε μέσω του Τελωνείου των Κήπων, στον Έβρο και είχε δώσει ραντεβού με τον 43χρονο σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, στο ύψος του Κλειδίου, προκειμένου να του παραδώσει το φορτίο, δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν συνολικά 23 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 23 κιλών και 126 γραμμαρίων.

Τις κινήσεις τους παρακολουθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια οι Αστυνομικοί, που επενέβησαν ακινητοποιώντας το όχημα του 43χρονου, το οποίο ήταν γεμάτο με τα ναρκωτικά, ενώ ταυτόχρονα συνελήφθη και ο 50χρονος συγκατηγορούμενός του.




Όσα κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σακίδια πλάτης, που περιείχαν συνολικά (23) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (23.126) γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα από τον 50χρονο μετά από συνάντηση που είχαν σε χώρο στάθμευσης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν (3) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (835) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο οχήματα (1 φορτηγό και 1 αυτοκίνητο) που χρησιμοποιούταν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ