Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

258 χιλιόμετρα και άντε γεια...

Τόσα είναι τα χιλιόμετρα που θα διανύσει η ομάδα της Βέροιας, για να είναι συνεπής στο αυριανό ραντεβού για το πρωτάθλημα της Football League. Ένα ραντεβού που έχει ως οικοδεσπότη την ομάδα του Θεσπρωτού της Ηγουμενίτσας και φιλοξενούμενη την ομάδα της πόλης μας. Λίγα πράγματα και κατανοητά... Θα κάνω τις προβλέψεις μου. Αν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σκεφτεί να παίξει ποδόσφαιρο επίθεσης μεθόδου θέσεων που συνηθίζει άλλωστε, ανεβάζοντας την ομάδα στο αμυντικό 3ο του αντίπαλου χωρίς γρήγορες επιστροφές και οργανωμένο αμυντικό block, θεωρώ πως ο Παύλος Δερμιτζάκης και τα παιδιά του, θα έχουν ένα αρκετά εύκολο έργο, φτάνει να υπάρχει και η ευστοχία στην 4η φάση ανάπτυξης, δηλαδή στο τελείωμα των φάσεων.

Θα κλέψει μπάλες στα 2/3 του γηπέδου και λόγω του ότι έχει α) την κατάλληλη ψυχολογία και β) την κατάλληλη ποιότητα, θα δημιουργήσει τόσα θέματα στην άμυνα του Θεσπρωτού, που με μια ποδοσφαιρική λογική, θα τολμήσουμε να προβλέψουμε σκορ κάπου μεταξύ 0-2, 0-3, 1-3....

Αν ο Ρότσα φανεί ξύπνιος και θέλει να πάρει αποτέλεσμα, θα του πρότεινα να διαβάσει με διαφορετικό τρόπο το παιχνίδι. Αν ετοιμάσει άρτια στο ψυχολογικό κομμάτι τους ποδοσφαιριστές του, τότε με διαφορετική στρατηγική και τακτικά tricks, μπορεί να διεκδικήσει από μια ισοπαλία έστω χωρίς τέρματα μέχρι και νίκη έστω και με 1-0. Εδώ, θα κάνω και μια παρένθεση που δε συνηθίζω, γιατί πιστεύω αξίζει....

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού που είχαν θετική παρουσία (2-3 όλοι κι όλοι) στο ματς της Βέροιας, ήταν ο «δικός μας» Αλέξανδρος Ζούρκος. Πλάγιος μπακ δεξιά, ο οποίος ανεβαίνει ψηλά, οδηγεί με τη μπάλα στα πόδια, κάνει αλληλοκαλύψεις, ο μόνος που έχει καλές επιστροφές... Θέλει προσοχή.

Θεωρώ πως είχε καλή παρουσία φέτος και του εύχομαι να έχει ακόμη καλύτερη του χρόνου, όπου και να βρίσκεται. Μία συμβουλή: Μια μικρή αύξηση μυϊκής μάζας και θα είναι έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.


Επιμέλεια: Βασίλης Αλαμπορινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ