Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των Μακεδονομάχων για την αναμνηστική πλάκα στους Αγίους Αναργύρους

Από την αντιδημαρχία Τεχνικών - Διεύθυνση Δόμησης Κτηματολογίου και Περιουσίας του δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των ονομάτων των μακεδονομάχων που πρόκειται να αναγραφούν στην νέα αναμνηστική πλάκα που θα τοποθετήσει ο Δήμος Βέροιας στο χώρο απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Η λίστα των ονομάτων είναι διαθέσιμη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας (οδός Βικέλα 4, υπάλληλος Τεχνικού Τμήματος, κ. Στέλλα Σιδηροπούλου) και θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου για κάθε ενδιαφερόμενο.

10 σχόλια:

  1. Να μη ξεχάσουμε να γράψουμε τα παλικάρια που έδωσαν το όνομα στους Βούλγαρους και τώρα αντιδρούν τα ξαδέρφια τους από τη Βουλγαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΆ ΓΡΆΨΌΎΝ ΚΆΊ ΈΣΈΝΆ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αναμνηστική Πλάκα μας μάρανε. Εδώ η πόλη μας έχει οδός Μίρκας Γκίνοβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και ήταν θέμα τιμής. Στο πόσο πήγε η τιμούλα για την τέντα στις Πρέσπες θα μάθουμε;...

      Διαγραφή
    2. Τι κανεις Γιαννη; Κουκια σπερνω...

      Διαγραφή
  4. Ετσι χωρίς λόγο και αιτία. Σαν χτες, πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος. Σαν σήμερα , ο Μιαούλης. Ειδατε κάπου κάποια αναφορά; Ξεχάσαμε μάλλον ε;
    Αυτό θέλουν. Τα καταφέρνουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΡΈΜΗΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΕΔΊΩΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους Ευρωπαιους συμμαχους συνεταιρους Γερμανους που στον 20ο αιωνα πηδηξσνε δυο φορες την ανθρωποτητα και φυσικα και την Ελλαδα ( και εξακολουθουν) θα μας πεις πεις κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί, ( Γερμανία - Αγγλία - Αμερική κτλ ) είναι παγκόσμιοι οικονομικοί "εχθροί" που δημιουργούν άλλου είδους προβλήματα σε χώρες, πολλές φορές σχετιζόμενα και αλληλένδετα με τα προβλήματα όπως αυτά με τα Σκόπια - Τουρκία - Μεσόγειο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ