Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που έκανε το απόλυτο color blocking για το πιο καλοκαιρινό look

To καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ έχεις πλέον «καταχωνιάσει» στην ντουλάπα σου τα μουντά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Τα χοντρά μαύρα και γκρι πουλόβερ έχουν παραχωρήσει τη θέση τους στα έντονα και ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα, σε φλοράλ, παστέλ και φλούο αποχρώσεις. Το χρώμα έχει «κυριεύσει» την ντουλάπα σου και τη ζωή σου! Πώς όμως θα κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς για να εντυπωσιάσεις σε κάθε σου εμφάνιση; 

Υιοθέτησε την πιο hot τάση και πες «όχι» στα βαρετά σύνολα. Το color blocking θα σε κάνει λίγο πιο τολμηρή και στυλάτη και θα σου μάθει να συνδυάζεις διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις!

Η Βεροιώτισσα Χαριτίνη Ηλιάδου έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων, εντάσσοντας το πορτοκαλί και το πράσινο στο σύνολό της με satin pieces δημιουργώντας με αυτό το τρόπο ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Δείτε την όμορφη εμφάνισή της:




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ