Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Βέροια τίμησε τον Δερμιτζάκη, για τη συμπλήρωση 400 αγώνων σε πάγκους ομάδων

Πριν το νικηφόρο ματς με τον Πιερικό με 2-1, η Βέροια, που πλέον πάτησε στην κορυφή του Βορρά (μετά τη σημερινή ήττα της Καβάλας, την οποία προσπέρασε δυο πόντους, μια στροφή πριν το φινάλε), τίμησε τον προπονητή της Παύλο Δερμιτζάκη. Ο λόγος είναι ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός συμπλήρωσε 400 αγώνες στους πάγκους ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ από σήμερα έχει ανεβάσει κατηγορία και τους Ημαθιώτες, άσχετα με την αναδιάρθρωση που ολοκληρώνεται (μάλιστα στο φινάλε στην Τρίγλια μπορεί να στεφθεί και πρωταθλήτρια η “Βασίλισσα” του Βορρά).

Τη φανέλα της Βέροιας με το συμβολικό νούμερο 400, λόγω της περίστασης, παρέδωσε στον Παύλο Δερμιτζάκη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας (στη φωτό με τους Γιώτη Τσαλουχίδη και Θωμά Τρούπκο, που έχουν ενεργό ρόλο φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ