Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Grey's Anatomy» το Νοσοκομείο Βέροιας - Ήρθαν τα μηχανήματα της Νέας Πτέρυγας

Τι δήλωσε ο διοικητής Ηλίας Πλιόγκας
Συνεχίζεται η Διοικητική Παραλαβή τμημάτων της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας. Η παραλαβή Ηλεκτομηχανολογικών εγκαταστάσεων και Εμβολιαστικού ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2021, εν μέσω πανδημίας και συνεχίζεται με την νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο σύνολό του. 

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που οραματίστηκε και χρηματοδότησε το έργο, τις Κτιριακές Υποδομές που ανέλαβαν την εκτέλεση και επίβλεψη του έργου σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, εν μέσω υγειονομικής κρίσης και πολύμηνου lockdown. 

Όπως υπογραμμίζει ο διοικητής: «Ξεπεράσαμε δυσκολίες, διορθώσαμε στρεβλώσεις και καλύψαμε αδικαιολόγητο χαμένο χρόνο και έδαφος. Ήδη, είμαστε σε πλήρη δοκιμή συστημάτων για την πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας».

Δείτε φωτογραφίες από την Διοικητική Παραλαβή τμημάτων Ηλεκτομηχανολογικών εγκαταστάσεων της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας:
















3 σχόλια:

  1. Πλεον το μόνο πρόβλημα είναι οτι εχει πολλούς ειδικευόμενους και λίγους ειδικευμένους γιατρούς.
    Στα εξωτερικα ιατρεια,στις κλινικες παντου νεοι που αμφιβαλω οταν τελειωσουν αν θα μεινουν εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλό να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς. Παράκληση κ.Πλιογκα μη μείνεις στις φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ