Εισηγητής στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο ο Μπαρτζώκας

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου ξεκινάει η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τίτλο: «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας», στο οποίο εισηγητής θα είναι ο Τάσος Μπαρτζώκας. 

Η σχετική, 1η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής, https://parltv.live.grnet.gr/webtv/.

Ο Βουλευτής Ημαθίας σε σχετική του δήλωση τόνισε τα εξής: 

«Με μεγάλη τιμή, αλλά κυρίως μεγάλη χαρά, θα εισηγηθώ στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, η επεξεργασία του οποίου ξεκινάει αύριο.

Το νομοσχέδιο αναδιαρθρώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, βάζει τέλος στο άναρχο τοπίο της προπονητικής, ρυθμίζει θεσμικά και διοικητικά αθλητικά ζητήματα, προάγοντας τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Βήμα βήμα, όλη η αθλητική οικογένεια συναντιέται με το θεσμικό πλαίσιο που της αξίζει! Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμβάλλω στην αθλητική μεταρρύθμιση!»

1 σχόλιο:

  1. Και εδώ κατάπτυστοι είστε. Πάτε να γλυτώσετε όλους του κλέφτες που χρεώνουν παε και σωματεία κ μετά δεν τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ