Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά με 12,6% η ΝΔ

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί
Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης. Σύμφωνα με την έρευνα της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Powergame, στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 36,2% έναντι 23,6% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή διαφορά 12,6 ποσοστιαίων μονάδων. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση με 7%, το ΚΚΕ με 6,1%, η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜΕΡΑ25 και αυτό με 3,5%. Η διασπορά πρόθεσης ψήφου σε άλλο κόμμα, σε λευκό ή άκυρο, σε αποχή καθώς και σε αναποφάσιστους συγκεντρώνει ποσοστό 19,5%.


Κυριαρχία Μητσοτάκη στον τομέα της οικονομίας

Σε ό,τι αφορά στη σύγκριση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα, ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να διατηρεί υπεροχή σχετικά με τη διαχείριση της οικονομίας.

Θεωρείται ότι μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση (Ο κ. Μητσοτάκης προηγείται με 45,6% έναντι 27,7% του κ. Τσίπρα), μπορεί να προσελκύσει νέες επενδύσεις στη χώρα (49,3% έναντι 19,6%) και ότι είναι καλύτερος γνώστης των οικονομικών θεμάτων (47,2% έναντι 25,6%).

Πώς αξιολογούνται οι υπουργοί της κυβέρνησης

Στις μετρήσεις για την αξιολόγηση των υπουργών, καταγράφονται ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις, και μάλιστα σε μια περίοδο που τα σενάρια ανασχηματισμού φουντώνουν.

Ο Νίκος Δένδιας είναι στην πρώτη θέση της αξιολόγησης με 74,5% ενώ δεύτερος ακολουθεί ο υπουργός Υγείας κ. Βασ. Κικίλιας με 57,3%.

Στην τρίτη θέση δημοτικότητας βρίσκεται πλέον ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυρ. Πιερρακάκης (55,7%), κάτι που ασφαλώς συσχετίζεται με τις επιδόσεις τόσο στον εμβολιασμό όσο και στην ψηφιοποίηση νευραλγικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Κάμψη και απώλεια τριών θέσεων εμφανίζει ο Ημαθιώτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (37,8%).



8 σχόλια:

  1. Μάπα η GPO εμείς οι φιλελεύθεροι προτιμούμε την ALCO δίνει περισσότερο από 12,6%, τις προάλλες έδινε 17,8% και είχαμε αντιρρήσεις ότι δεν ήταν αντικειμενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ουγκάντα, η πρωταθλήτρια ομαδα βόλεϋ 2021 πήρε πρωτάθλημα με 24 βαθμούς από την δεύτερη.

    Ομαδαρα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε στην Βόρεια Κορέα,τέτοιες δημοσκοπήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε γλέντια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν την επιτυχία του πρώτου, η, την αποτυχία του δεύτερου;
    Αν ο δεύτερος είναι αποτυχημένος πολιτικα, η διαφορά δίνει μεγαλυτερη αξία στον πρώτο;
    Στην διαχείριση της πορείας της χώρας η διαφορά που έχει σε δημοσκόπηση από τον τσιπρα, καθορίζει αν είναι επιτυχημένος πρωθυπουργός ο κουλης, η, εχει αξία τα αποτελέσματα του έργου (που έκανε, η, δεν έκανε)
    Η ολική αποτυχία των δημοσκοπικων εταιριών, με τον καταληλοτερο πρωθυπουργό που σε όλες τις εκλογές πατωνε μετά μας δι ει το δικαίωμα να δημοσιοποιουμε κιβδυλα αποτελέσματα δήθεν ερευνών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΟΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΜΥΑΛΟΒΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.
    ΣΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ 11 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς ρε φίλε έχεις το γνωθεις εαυτόν.

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι επιχείρημα κούκλα μου; Δεν ακούω επιχείρημα λογικό.
      Αλλά την λογική εσείς οι ρουφιάνοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ την έχετε θάψει.
      Είστε καταπτυστα ανθρωπάκια που μας τρώτε το οξυγόνο. Κάντε μας την χάρη εμβολιαστείτε και ψόφο όλοι σας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ