Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε νέο χώρο από σήμερα το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Βέροιας

Σε νέο, μεγαλύτερο και πιο άνετο χώρο λειτουργεί από σήμερα το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Βέροιας. Το τελευταίο τρίμηνο έχει ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά δομών και υπηρεσιών στην νέα πτέρυγα, μεταξύ αυτών και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, που εδώ και δέκα μέρες λειτουργεί στα νέα ΤΕΠ. Έτσι, ο χώρος του πρώην Φυσικοθεραπευτηρίου διαμορφώθηκε, ανανεώθηκε και εξοπλίστηκε και πλέον μεταφέρθηκε και λειτουργεί το Εμβολιαστικό Κέντρο. Ο νέος χώρος του Εμβολιαστικού Κέντρου καθημερινά εξυπηρετεί περίπου 250 πολίτες, είναι εύκολα προσβάσιμος με αυτοκίνητο, καθώς βρίσκεται δίπλα στην κεντρική γυάλινη είσοδο, ενώ διαθέτει εξωτερικό χώρο αναμονής αλλά και παραμονής των εμβολιασθέντων, με προστατευτικό στέγαστρο.








1 σχόλιο:

  1. Εμβολιάστηκα και έφυγα ενθουσιασμένος με την οργάνωση, την καθαριότητα,την ευγένεια,την εξυπηρέτηση και με το άνετο χώρο.Φύλακας στην είσοδο μας κατεύθυνε που θα πάμε .Ούτε συνωστισμός ούτε νεύρα ούτε τίποτα. Μπράβο.Χαίρομαι για το νοσοκομείο μας.Είδα κι έξω τα καινούρια επείγοντα.Απίστευτο μου φάνηκε.Χαίρομαι πραγματικά κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ