Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη έξοδος του Αγίου Πνεύματος ξεκινάει από το «Coffee Go»

• Τέλειος καφές και σνακ, στο μοναδικό drive through καφέ της Βέροιας!
• Παραγγελίες μέσω efoodbox και στα τηλ. 2331062623 - 2331063222
Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με lockdown, το καλοκαίρι έφτασε και πλέον το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού είναι προ των πυλών. Η μεγάλη έξοδος των Βεροιωτών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδας, με οικογένειες και παρέες να φορτώνονται στο αυτοκίνητο και να ετοιμάζονται για κοντινές ή πιο μακρινές εξορμήσεις σε χωριά, θάλασσα ή βουνό. Και ποια είναι η πρώτη στάση που θα κάνουμε πριν το ταξίδι; Μα φυσικά στο «Coffee Go» για καφέ, ροφήματα και σνακ για όλους! Όλα σε μια μόνο στάση, χωρίς να ψάχνεις κάπου να σταματήσεις και χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο! Γιατί στο «Coffee Go» η παραγγελία σας παραδίδεται στο χέρι σας από το παράθυρο του οδηγού.


Απόλαυσε τον 100% Arabica Artisti καφέ που προσφέρεται με νεράκι ή κρουσανάκι. Και τώρα που καλοκαίριασε, δοκίμασε δροσερά smoothies, απολαυστικά milkshakes, παγωτά, χυμούς, κρύες σοκολάτες bitter, λευκές, lila pause, ferrero και με διάφορες γεύσεις. Αναψυκτικά, σουρωτή με γεύσεις, και κρύο τσάι. Και αν θέλεις κάτι να τσιμπήσεις; Κρουασάν, κρύα σάντουιτς, πιτούλες, σφολιάτες, donut, hot dog και διάφορα σνακ!

«Coffee Go»: Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης για drive through take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331062623

«Coffee Go Bridge»: Βλάχων Ηρωίδων 62, Προμηθέας, στην Γέφυρα Κούσιου, για take away και τραπεζάκια.
Τηλ. Παραγγελιών: 2331063222





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ