Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσο κόστισε τελικά η Γέφυρα Κούσιου

Για το ακριβές ποσό που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου στο κέντρο της Βέροιας μίλησε ο Άρης Λαζαρίδης. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε πως το έργο κόστισε συνολικά 3.258.000 ευρώ. Η δωρεά των αδελφών Κούσιου ανήλθε στα 2.500.000 ευρώ, ενώ προστέθηκαν ακόμα 580.000 ευρώ από τόκους που προήλθαν από τις τράπεζες. Ο Δήμος Βέροιας για την τελική ολοκλήρωση του έργου συμπλήρωσε ακόμη 144.000 ευρώ. 

Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη Γέφυρα αναβάθμισε την περιοχή. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την επίδραση στην συνείδηση των ανθρώπων. Είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται κάποιος, αν περάσει θα δει ότι ένα έργο έχει αλλάξει κατά πολύ μια περιοχή. Αναλυτική κατάσταση και του τελευταίου ευρώ, θα κοινοποιηθεί στους επικεφαλής των παρατάξεων».

4 σχόλια:

  1. Φημίζεται η τωρινή δημοτική αρχή για την ορθή διαχείριση του δημόσιου χρήματος!Εν τω μεταξύ το γιοφύρι της Άρτας πιο γρήγορα χτίστηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ;;; ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΥΦΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγω αλλεπάλληλων καθυστερήσεων η Γέφυρα ξέφυγε από τον αρχικό της προϋπολογισμό και ενώ τα λεφτά των δωρητών κάλυπταν το κόστος, χρειάστηκε στο τέλος να συμπληρώσει και 144.οοο € ο Δήμος. Φυσικά όταν λέμε Δήμος εννοούμε εμάς. Αν αυτό λέγεται χρηστή διοίκηση τότε είμαστε άξιοι αυτών που μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είναι ελαφρύ το χώμα... Γιατί τέτοιο έργο δε θα έβλεπε η πόλη ούτε τον επόμενο αιώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ