Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε κόκκινο» ο υδράργυρος στη Βέροια!

Σχεδόν 40!
Καμίνι θύμιζε σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου η Βέροια, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς. Η υπερβολική ζέστη και η υγρασία έκαναν την κυκλοφορία στην πόλη ανυπόφορη. Καλοκαίρι είναι, θα πείτε, αλλά αν και τα μετεωρολογικά μοντέλα πρόγνωσης καιρού μας είχαν προειδοποιήσει για 4οάρια στη Βέροια, δεν παύει να μας ήρθε η ζέστη λίγο... απότομα, ειδικά μετά από τις καθημερινές βροχές και μπουρίνια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΕΑ), το θερμόμετρο στη Βέροια έδειξε σήμερα 39,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ ανάλογες θα είναι οι θερμοκρασίες και τις επόμενες ημέρες.

Υπομονή, αν δεν είστε από τους τυχερούς που μπορείτε να δροσιστείτε σε κάποια πισίνα ή κοντινή παραλία, βρείτε μια γωνιά δροσιάς κάτω από ένα κλιματιστικό, ή αν βγείτε έξω, πιάστε σκιά. 



3 σχόλια:

  1. Για να πούμε την αλήθεια του Πίνακα, μόλις έφυγα από την Βέροια των 39,7 C και πήγα στην πόλη της Βεροίας των 38,5 C ένοιωσα αμέσως τη διαφορά της δροσιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Νάουσα ο δήμαρχος θα κλείσει τα σχολεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως στη Βέροια τον βλέπεις να συγκινείται καθόλου; Νομίζει ότι τα σχολεία είναι σαν το Δημαρχείο, με κλιματιστικά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ