Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλληψη για κοκαΐνη από την Ασφάλεια Βέροιας

Συνελήφθη χθες (8 Ιουνίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

1 σχόλιο:

  1. Αλλοδαπός, ημεδαπός και πάει λέγοντας. Και βέβαια, αυριο θα ειναι πάλι ελεύθερος, για να συνεχίσει το μπόλιασμα κι εμείς να συνεχίσουμε την φιλανθρωπία μας, σε μαντράχαλους ανήλικους και σε ευάλωτους, καθως τους βλέπουμε να χασκογελάνε. Δεν πρόκειται να μπει σε μια νέου τύπου δομή για άμεση απέλαση, μετα απο την ποινή που ίσως φάει. Κομμάτι δύσκολο θα μου πεις αφου, ολόκληρη Πρόεδρος, βρήκε λύση στο δημογραφικό με τους λαθρομετανάστες. Περίπτωση να αρχίσουν να γεννάνε οι Ελληνες, δεν υπάρχει ε; Όλα κανονισμένα απο άλλους, μόνο για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ