Quantcast

http://picasion.com/

Απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στη Βέροια ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουνίου 2021 το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Η συγκέντρωση ορίστηκε στις 11:00 στην πλατεία Δημαρχείου, με την συμμετοχή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, του ΜΛ ΚΚΕ και της ΕΛΜΕ Ημαθίας, όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους εκπροσώπους τους. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.








16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ελα σύντροφε, εδώ ειμαι. Δε σε βλέπω όμως. Χαθήκαμε στο πλήθος.

      Διαγραφή
  2. Οι αριστεροί με δεξιές τσέπες μόνο για τέτοια πανηγύρια είναι!! Δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ για τη χώρα τους, πότε για θέματα τα οποία δεν έχουν συμφέρον. Και φυσικά αποκαλούν μπαμπά τον Στάλιν και μαμά τη Ρωσία.. Είναι η ίδια όψη της άκρας δεξιάς με μοναδική διαφορά στον ηγέτη τους Στάλιν έναντι του ηγέτη Χίτλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοτωθηκανε στην δουλειά ας διαδηλώσουν κιόλας για τα δικαιώματα τους, δουλέψτε να κολλήσετε ένσημα να πάρετε σύνταξη γιατί με δικά μας λεφτά και ένσημα κάνετε τους μάγκες, άλλοι εργάζονται και αλλοι θέλουν εύσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τα αριστερά και δεξιά και ετοιμαστείτε για μεγάλη πείνα!Ειδικά εσείς που είστε φουκαράδες και κόπτεστε για τα κόμματα ανοίξτε τα στραβά σας και διαβάστε το νομοσχέδιο έκτρωμα!!Δούλοι χωρίς υπόσταση θα καταντήσουμε!Φτάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά αν δεν σας αρέσει το δημόσιο που είστε και δουλεύετε πολλές ώρες.....υπάρχη λύση.....παραιτήθηκε ...υπάρχουν άλλοι πού θέλουν να δουλέψουν στην θέση σας... επιτέλους δεν σας κάρφωσαν στις καρέκλες που είστε...κάντε δικιά σας επιχείρηση και να δουλεύετε 30 ώρες τον μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γνωστό ηλίθιο επιχείρημα ξανά και ξανά

      Διαγραφή
  6. Οι συνήθεις τεμπέληδες του Δημοσίου έχουν άποψη για τον Ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και να δουλεύεις για να τεμπελιάζουμε εμείς.

      Διαγραφή
  7. Οι γνωστοί τεμπέλης του δημοσίου ακριβώς στο εξωτερικό δουλεύεις πληρώνεσαι δεν αποδίδεις σπίτι ΣΟΥ.... τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ να είσαι γερός για να δουλεύεις για να ταΐζεις κι εμάς τους τεμπέληδες. Σ΄ ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  8. Τόση πια Δημοκρατική σκέψη δεν την αντέχω...Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε, εδώ που φτάσαμε. Πάντα επιρρεπείς στις διαιρέσεις. Εδώ πάνω μας χορεύουν όλοι οι επιτήδειοι, ειδικά αυτές τις μέρες. Ας βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς, αδέρφια...Είμαστε όλοι εργαζόμενοι και δεν είμαστε όλοι το ίδιο ούτε στον ιδιωτικό, ούτε στο Δημόσιο τομέα. Έγιναν λάθη, σίγουρα αλλά ένα είναι το σύνθημα, όλοι μαζί για όλους. Εκτός αν επιθυμείτε αυτό το έκτρωμα που έρχεται. Εμείς πάντως σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας, κάντε το και σεις και μετά μιλάμε επί "ίσοις όροις". Επ'ευκαιρία, οι φωτός αδικούν τη συγκέντρωση. Δεν ήμασταν πολλοί. Περίπου εκατό από το ΣΥΡΙΖΑ, την ΕΛΜΕ και το μ-λ ΚΚΕ και μόλις δέκα, ίσως και λιγότεροι από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σίγουρα, το πιο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο συνδικαλισμό. Δε μπορεί να εκπροσωπούν μονάχα δέκα άτομα οι ίδιοι και οι ίδιοι...Σηκωθείτε από τον καναπέ και διεκδικήστε να αλλάξει αυτό. Αλλιώς, τα λόγια είναι αέρας κοπανιστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα είναι αργά, ισχύει το" δεν ήξερες δεν ρωταγες". Σε τριάντα χρόνια από τώρα θα βρουν έναν Αλέξη για να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες τους,όταν φυσικά φύγουν από τη ζωή οι σημερινοί σαρανταρηδες και πάνω και δεν θα υπάρχουν μνήμες παρά μόνο γραπτά από τα ΜΜΕ τους. Όλα αυτά από έναν που δεν προσκύνησε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ 20 ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΩΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΜΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΛΕΤΑΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι οδηγός ΤΑΞΙ και σήμερα μετέφερα με 3 δρομολόγια όλους τους συγκεντρωμένους στην πλατεία στο Ρολόι......στην προηγούμενη συγκέντρωση τους είχα μεταφέρει με 2 δρομολόγια....φέτος αυξήθηκαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο ταρίφας.
      Να ξέρεις όμως ότι του χρόνου μάλλον δεν θα έχεις το ταξί σου....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ