Quantcast

http://picasion.com/

Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας τον Μάιο του 2022 στη Βέροια

Με γευσιγνωσία και παράλληλες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Βέροιας, στην προσπάθεια του για την τουριστική προώθηση και προβολή του προορισμού Βέροια, θα συμμετέχει τον Ιούλιο 2021 στο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Paros Food Panorama Festival». Εκεί, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, τον Δήμο Αλεξάνδρειας, τον Ηρωικό Δήμο Νάουσας και επαγγελματικούς φορείς, θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία της Βέροιας και να προβάλει το Δήμο και τις ομορφιές του.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τη διοργανώτρια εταιρία για τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, ο δήμος Βέροιας κατάφερε τη διοργάνωση του επόμενου Φεστιβάλ το Μάιο του 2022 στη Βέροια.

Όπως αναφέρει και το σχετικό εισηγητικό που έφερε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, το Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στηρίζει έμπρακτα τον αγροτικό - παραγωγικό τομέα και το τουριστικό προϊόν και πρόκειται για μια πολυεπίπεδη εκδήλωση που μέσω δράσεων, όπως η γευσιγνωσία προϊόντων και των παράλληλων εκδηλώσεων, συνδέουν την ταυτότητα των ανθρώπων με
την περιοχή παραγωγής των προϊόντων, που αυτό είναι που χαρακτηρίζεται ως γαστρονομική πολιτιστική ταυτότητα. Η ανωτέρω δράση θα συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή του Δήμου μας, καθώς θα προσελκύσει επισκέπτες από διάφορα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ