Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου: Η απόλυτη διασκέδαση για παιδιά από 2-11 ετών!

Ενοικιάσεις παιδικών οχημάτων για ατελείωτες βόλτες - Ανοιχτά κάθε μέρα και ΣΚ και του Αγίου Πνεύματος
Δεν έχεις οδηγήσει ακόμα το πιο cool τρακτέρ; Το υπέροχο σπορ διθέσιο, το εντυπωσιακό τζιπ, τη μηχανή ή το περιπολικό; Αν είσαι 2 έως 11 ετών, έλα τώρα στα «Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου και ανακάλυψε την απόλυτη χαρά! Τα «Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου έγιναν ήδη ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για τα παιδιά, που δεν βλέπουν την ώρα να πιάσουν τιμόνι και να αρχίσουν τα... βουμ βουμ και τις ατελείωτες βόλτες! Ανοιχτά κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα, πρωί - απόγευμα, αλλά και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Έχετε και εσείς παιδάκι, ανηψάκι, βαφτιστήρι, από 2 ετών και πάνω; Ξετρελάνετέ το με μια βόλτα στα «Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου, όπου εκεί θα διαλέξει το όχημα που του αρέσει για να ξεκινήσει τις βόλτες του! Οι επιλογές πολλές! Τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τζιπ, τρακτέρ και μηχανές που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι!


Στην επιχείρηση «Αυτοκινητάκια» στη Βέροια, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Ωρολογίου, μπορείτε να ενοικιάσετε τα πιο cool αυτοκινούμενα ηλεκτροκίνητα οχήματα για να απολαύσουν τα παιδιά σας απίστευτες βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση, όπου επιθυμούν! Τα οχήματα έχουν και την δυνατότητα τηλεκατεύθυνσης από τους γονείς, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο. Τα οχήματα μπορούν να εξυπηρετήσουν παιδιά από 2 ετών αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, έως 10 - 11 ετών, ανάλογα πάντα με την ανάπτυξη του παιδιού.

Όλα τα οχήματα είναι κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής, για να προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια στους λιλιπούτειους οδηγούς τους, καθώς η ασφάλεια των παιδιών μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο και υψηλότερο επίπεδο με εκείνο της διασκέδασης που προσφέρει.

Μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα της επιλογής σας με την ώρα, αλλά κατόπιν συνεννόησης, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμα και για ενοικίαση στον χώρο σας.




Τώρα τα παιδάκια από 2 έως 10 - 11 χρονών, μπορούν να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους οχήματα και να απολαύσουν απίστευτες βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση. Γιατί πλέον η διασκέδαση των παιδιών μας κάνει... βουουμ!βουουμ!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές και Σαββατοκύριακα
10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00

«Αυτοκινητάκια»
Ρακτιβάν 11 στην Πλατεία Ωρολογίου
Τηλ. 2331029747
Email: cars.veria@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook: Αυτοκινητάκια-Βέροια



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ