Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το είδαμε κι αυτό! Παναγιώταρου & Γιαννόπουλος μίλησαν από κοινού στις κάμερες για το διαζύγιό τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις. Μάλιστα πρόσφατα έκαναν μια κοινή εμφάνιση και μίλησαν για πρώτη φορά για το χωρισμό τους. Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ό,τι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον».

Όσον αφορά τον Snik, είπε η ξανθιά influencer: «Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία».

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με τη σειρά του ανέφερε: «Όταν έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, όταν φτάσεις σε μια φάση και αλλάζει μορφή η σχέση επιλέγεις τι θα κάνεις. Εγώ έχω επιλέξει να το κρατήσω στη ζωή γιατί είναι πολλά τα χρόνια που περάσαμε με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου. Έξι χρόνια ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόγος να τη σβήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου».

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ