Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν οι πρώτοι τουρίστες στη Βέροια

Η πρωτεύουσα της Ημαθίας μετά από μια μεγάλη περιόδου καραντίνας, μπαίνει επιτέλους σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Η αγορά, η εστίαση, οι χώροι φιλοξενίας και τα ξενοδοχεία είναι και πάλι έτοιμα προς λειτουργία. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ήρθαν και οι πρώτοι τουρίστες! Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του, που μετά από πολύ καιρό, η Βέροια φιλοξενεί πλέον πολίτες άλλων χωρών. Να σημειωθεί πως οι πρώτοι τουρίστες που ήρθαν ήταν από το Ισραήλ και ξεναγήθηκαν σε δημοφιλής ιστορικούς και θρησκευτικούς προορισμούς, όπως η Εβραϊκή Συναγωγή, το Βήμα του Απόστολου Παύλου, την Παλιά Μητρόπολη κ.α.


φωτο αρχείου

3 σχόλια:

  1. Παλι θα αρχισουμε να σκονταφτουμε πανω σε τουριστες;καθαρα τουριστικη πολη η Βεροια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά γελάσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξέρατε πραγματικά τι έχετε στην πόλη σας σίγουρα δεν θα κάνατε αυτά τα σχόλια που βλέπω εδώ. Ίσως κάποιος θα έπρεπε να σας μιλήσει για κάτι που λέγεται ιστορία αλλά και για κάτι νούμερα που δείχνουν πόσοι έρχονται στην Βέροια, Έλληνες ή ξένοι. Αυτό σας έφαγε σ αυτήν την πόλη, το γέλιο. .......στις καφετέριες και τα μπαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ