Quantcast

http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή για τον Πάμπλο Γκαρσία στο Αγγελοχώρι

Τον δικό του επίγειο παράδεισο φαίνεται πως βρήκε στην Ημαθία ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά τη Βέροια, επισκέφθηκε το Αγγελοχώρι όπου είχε συνάντηση με φίλους και φανατικούς οπαδούς του Δικεφάλου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε σε καφετέρια της περιοχής, όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με φιλάθλους, οι οποίοι του έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. 

Οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ραγδαίες, καθώς τις επόμενες ημέρες θα γίνει διαδικτυακή συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με τον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως τις τελευταίες ώρες διακινούνται σενάρια πως ο Ρασβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται προ των πυλών για να αναλάβει το πόστο του προπονητή. Ο ίδιος, ο Γκαρσία, μέχρι στιγμής, τηρεί σιγή ιχθύος και αναμένει το καθοριστικό ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο.


8 σχόλια:

  1. Δεν θα έβρισκε παράδεισο στην Ημαθία ο εμπνευστής της ξοφλημενης μπαοκτσιδικης προπαγάνδας (βλέπε Ιβάν). Τώρα Κ15 η Ουρουγουάη μπας και συνέλθετε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσάμπα το οπαδιλίκι που πούλησε στους Παοκτζήδες και στην οικογένεια Σαββίδη ο μίστερ Λάουρα. Έτσι έγινε ο τρίτος που τελειώνει μετά από τίτλο της ομάδας της εξυγίανσης.

    Πρωταθλητής έφυγε ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ, πρωταθλητής αποχώρησε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, ΄΄κυπελλούχος΄΄ τελείωσε ο Γκαρσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,όχι και οι γαύροι να μιλάνε για εξυγίανση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι πούλησε-πούλησε από οπαδηλίκι και γροθιές. Αυτοί που τον ήθελαν, εξαφανίσθηκαν... ----1914.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ