Quantcast

http://picasion.com/

«Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου: Ενοικιάσεις παιδικών οχημάτων για βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση!

Τα πιο cool αυτοκίνητα και μηχανές έβαλαν μπρος τις μηχανές τους στη Βέροια!
Μια νέα και πρωτοποριακή επιχείρηση άνοιξε στη Βέροια για να ξετρελάνει τους λιλιπούτειους φίλους της! Τα «Αυτοκινητάκια» στην πλατεία Ωρολογίου έγιναν ήδη ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για τα παιδιά, που δεν βλέπουν την ώρα να πιάσουν τιμόνι και να αρχίσουν τα... βουμ βουμ και τις ατελείωτες βόλτες! Η λατρεία των παιδιών για τα αυτοκίνητα ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και αφού δεν μπορούν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των γονιών, στα «Αυτοκινητάκια» μπορούν να οδηγήσουν από την ηλικία μόλις των 2 ετών, τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τζιπ, τρακτέρ και μηχανές που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι!


Στην επιχείρηση «Αυτοκινητάκια» στη Βέροια, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Ωρολογίου, μπορείτε να ενοικιάσετε τα πιο cool αυτοκινούμενα ηλεκτροκίνητα οχήματα για να απολαύσουν τα παιδιά σας απίστευτες βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση, όπου επιθυμούν! Τα οχήματα έχουν και την δυνατότητα τηλεκατεύθυνσης από τους γονείς, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο.


Όλα τα οχήματα είναι κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής, για να προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια στους λιλιπούτειους οδηγούς τους, καθώς η ασφάλεια των παιδιών μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο και υψηλότερο επίπεδο με εκείνο της διασκέδασης που προσφέρει.

Μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα της επιλογής σας με την ώρα, αλλά κατόπιν συνεννόησης, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμα και για ενοικίαση στον χώρο σας.




Τώρα τα παιδάκια από 2 έως 8 χρονών, μπορούν να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους οχήματα και να απολαύσουν απίστευτες βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση. Γιατί πλέον η διασκέδαση των παιδιών μας κάνει... βουουμ!βουουμ!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές και Σαββατοκύριακα
10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00

«Αυτοκινητάκια»
Ρακτιβάν 11 στην Πλατεία Ωρολογίου
Τηλ. 2331029747
Email: cars.veria@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook: Αυτοκινητάκια-Βέροια
























1 σχόλιο:

  1. Φοβερή ιδέα !!! Μπράβο σε αυτούς που την υλοποίησαν έδωσαν ζωή στην Πλατεία και παιδικά χαμόγελα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ