Quantcast

http://picasion.com/

Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια στη Βέροια

Εξυπηρετούσε πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος
Σε εκτεταμένους ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαΐου, ομάδα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας με επικεφαλής Αξιωματικό του Τμήματος, ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχθηκε πλήθος καταστημάτων στον πεζόδρομο, στις οδούς Εληάς, Μητροπόλεως, Βενιζέλου και άλλα σημεία του κέντρου της Βέροιας, για την τήρηση των μέτρων που συνοδεύουν την επαναλειτουργία της εστίασης.

Αυτό που διαπιστώθηκε από τους ελέγχους της Αστυνομίας, ήταν γενικά η συμμόρφωση των καταστηματαρχών και θαμώνων με τις επιταγές του νόμου. Ωστόσο, σε μια καφετέρια βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και επιβλήθηκε δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργία της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί καθήμενους πελάτες στον εσωτερικό του χώρο, ενώ από την ισχύουσα νομοθεσία, η εξυπηρέτηση επιτρέπεται μόνο σε εξωτερικούς υπαίθριους χώρους, με τήρηση αποστάσεων, σε τραπέζια ανά έξι άτομα και χωρίς μουσική.

3 σχόλια:

  1. Αφηστε βρε τους ανθρωπους να δουλεψουν,ελεος πια τοσο καιρο κλειστοι,τι στον κορακα πια!!!
    Φτανει με ολο αυτο το φιασκο....
    Που να βρουν να πληρωσουν 3.000€..;;;
    Ειναι δυνατον;; καντε λιγο τα στραβα ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙΣ;;;
      Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα (καντε λιγο τα στραβα ματια...) μας φάγανε τόσα χρόνια, (καντε λιγο τα στραβα ματια...) στον έναν, (καντε λιγο τα στραβα ματια...) στον άλλον στο τέλος (τυφλωθήκαμε) σαν χώρα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ