Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεαρή αγκάλιασε 84χρονη στο κέντρο της Βέροιας και της άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό

Επίθεση «αγάπης» αξίας... 5.000€!
Στιγμές σοκ έζησε μια 84χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτης 4 Μαΐου στο κέντρο της Βέροιας, όταν δέχθηκε... «επίθεση αγάπης» που της στοίχισε 5.000 ευρώ! Η άτυχη ηλικιωμένη που κινούνταν στην περιοχή πίσω από το Δημαρχείο, αιφνιδιάστηκε βλέποντας μια άγνωστη γυναίκα να την πλησιάζει και να ορμάει κατά πάνω της να την αγκαλιάσει. Με την απομάκρυνση της νεαρής, η 84χρονη αντιλήφθηκε πως έλειπε η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, που σύμφωνα με την ίδια ήταν αξίας 5.000 ευρώ, την οποία όπως αποδείχθηκε, είχε αφαιρέσει η νεαρή με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις.

Η 26χρονη ημεπαδή δράστιδα του... εναγκαλιασμού πρόλαβε να διαφύγει, ωστόσο οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας έπειτα από έρευνα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία της και σχηματίστηκε εις βάρος της δικογραφία για κλοπή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (4 Μαΐου 2021) το μεσημέρι στη Βέροια, αφού προσέγγισε μία ηλικιωμένη ημεδαπή, της αφαίρεσε στη συνέχεια, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, ένα κόσμημα λαιμού, αξίας 5.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ