Quantcast

http://picasion.com/

Άνοιξαν τα σύνορα για Σκόπια - Kλειστά ακόμα για Αλβανία

Μετά από ένα και πλέον χρόνο οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας μπορούν από σήμερα να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, στις 14:00 ώρα άνοιξε και το τελωνείο στους Ευζώνους. Οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας θα μπορούν να επισκέπτονται την Ελλάδα με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για όλους τους ταξιδιώτες προς Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας (συμπλήρωση του PLF, πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή PCR test έως και 72 ώρες πριν ή πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο Covid 19).

Από τις τρεις συνοριακές διαβάσεις Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας (Εύζωνοι, Νίκη, Δοϊράνη), ανοιχτός θα είναι μόνο ο συνοριακός σταθμός στους Ευζώνους, από τις 7:00 έως τις 23:00 ώρα.

Εκτός για την ώρα η Αλβανία

Όσον αφορά επισκέψεις στην Ελλάδα πολιτών άλλων χωρών της περιοχής, για την ώρα εξαιρούνται οι πολίτες της Αλβανίας (εκτός των κατόχων άδειας παραμονής στην Ελλάδα και κατόχων Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς), οι οποίοι δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τις 24 Μαΐου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ