Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (5/4 - 11/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, αυξάνει τον συναισθηματισμό, αλλά και τα καυτά πάθη, κάνοντας μας ταυτόχρονα να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε και να το αποκτήσουμε στην ερωτική μας ζωή! Επιπλέον, η όψη αυτή, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε οικονομικούς στόχους, αλλά και να κάνουμε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση μας! Οι ευνοημένοι της όψης θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του τέλους του 2ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου όχι μόνο γιατί έχεις τα γενέθλιά σου αλλά γιατί παρατηρούμε την πολυαστρία στο ζώδιο σου, που σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σου φίλε μου Κριέ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία , προσφέρει χαρά, ευδαιμονία, γνωριμίες, χαρούμενες επαφές και τυχερές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν! Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσωρινά νιώθεις το αίσθημα της αδυναμίας ή και της θολούρας εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει! Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σε στηρίζει για δομημένες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σημαντική τυχερή στιγμή σε περιμένει αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Δία, είναι βέβαιο ότι παίρνεις τα πάνω σου και απολαμβάνεις στιγμές με το άτομο που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε μία συνεχή προσπάθεια να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια και δέχεσαι στήριξη. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά καλά.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Δία αγαπητέ μου Ταύρε, το γεγονός αυτό σε απελευθερώνει από δυσκολίες και σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά σε δημιουργικούς στόχους, που θα έχουν όφελος για σένα επαγγελματικό αλλά και οικονομικό! Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, δείξε προσωρινά προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και στην τάση σου για σπατάλη. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να επικεντρωθείς με επιμονή σε αυτό που θέλεις να πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι και τόσο γενναιόδωρη! Είσαι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός αυτό το διάστημα, πιο κλεισμένος στο καβούκι σου περιμένοντας κάποια πράγματα να δείξουν σε βάθος χρόνου! Κατανοείς όμως καλύτερα από κάθε άλλη φορά ποιος είναι ο ερωτικός σου στόχος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να έχεις τις εξελίξεις εκείνες που θα βοηθήσουν στην πρόοδο και εξέλιξη της καριέρας σου! Μία σημαντική πρόταση σου δίνει μεγάλη στήριξη! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου, όμως τα ξοδεύεις αλόγιστα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ξεκινά μια εβδομάδα κοινωνική, ευχάριστη με εσένα να είσαι φίλε μου Δίδυμε ενεργός πλέον κυνηγώντας όλα αυτά που επιθυμείς να γίνονται πραγματικότητα! Τα εξάγωνα της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία , σου χαρίζουν τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και την τύχη για να εκπληρώσεις όλα αυτά που προσδοκάς. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις , στις παρανοήσεις καις τις λανθασμένες ενέργειες που μπορούν να σε πάνε πίσω. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να προχωρήσεις στα σταθερές αποφάσεις ή και συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικός ενθουσιασμός πλανάται στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα...Οι μέρες φέρνουν ερωτικές εξελίξεις που ενθουσιάζουν αλλά και ευκαιρίες για νέα φλερτ από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα λάβεις στήριξη στα επαγγελματικά σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις μέχρι και υποχρεωμένος! Στα οικονομικά ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε είσαι επικεντρωμένος στις πιο πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου δηλαδή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία φέρνει ικανοποίηση μέσα από την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σχεδίων και βλέπεις επιτέλους το πορτοφόλι σου να γεμίζει! Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, έχεις ανάγκη από περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ή σου βγαίνει και πολύ κούραση στην επιφάνεια. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου δέχεσαι χαρούμενα νέα για λεφτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχουν εντυπωσιακές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως μπορώ να πω ότι εσύ αγαπητέ μου Καρκίνε έχεις πεισμώσει και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, γιατί δεν θες δίπλα σου κάτι λιγότερο από αυτό που σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια αλλά και για να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει! Επαγγελματικές συμφωνίες προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο!

♌ Λέων

Γενικά

Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα για σένα φίλε μου Λέοντα! Αρκετά αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου, με χαρούμενη και κατακτητική διάθεση, αλλά και με νέα όνειρα που φαίνεται τώρα να υλοποιούνται. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία , προσφέρουν το άνοιγμα και την προοπτική μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα δείξε λίγο παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου και στα έξοδα που κάνεις αυτό τον καιρό. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, λαμβάνεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα ανοίγονται πολύ ελπιδοφόρες εξελίξεις.Αν δεν έχεις σχέση τότε σίγουρα σε βλέπω πολύ σύντομα στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, εμβαθύνονται τα συναισθήματα και η σχέση προχωρά καλά σε ταχύτατους ρυθμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο επέκτασης και νέων σχεδίων! Νέοι άνθρωποι σου δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στα εργασιακά σου σχέδια. Στα οικονομικά είσαι καλά, αν και μπορεί να παρασυρθείς σε απερίσκεπτα έξοδα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε χαλαρώνεις από τους γρήγορους ρυθμούς που σε εξάντλησαν και το θετικό νέο είναι ότι θα έχεις μία πολύ καλή επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη. Αυτό ακριβώς σου επιφυλάσσει το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία. Την προσοχή σου ωστόσο θέλω την Παρασκευή όπου με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε κάποιο λάθος ή να φανείς ασυνεπής στην διεκπεραίωση μίας προσωπικής ή και επαγγελματικής υπόθεσης. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, βοηθά στην συγκρότηση και στον προγραμματισμό των μετέπειτα σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Το τοπίο είναι ομιχλώδες και νιώθεις κουρασμένος να προσπαθείς για μία σχέση που φαίνεται ότι δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα το θελες. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου κρίνονται θετικές για να προχωρήσεις ζητήματα επαγγελματικά, σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές των ανθρώπων που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου οι μέρες είναι εξαιρετικά θετικές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ είσαι αφοσιωμένος στις σχέσεις σου και υπάρχουν και όμορφα γεγονότα που σε κάνουν να λάμπεις από χαρά και ικανοποίηση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία , προσφέρει ευκαιρίες για συντροφικότητα, ζεστασιά και ικανοποίηση μέσα από την εξέλιξη των προσωπικών σου επαφών. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, δείξε προσοχή σε επαγγελματικές συζητήσεις που θα σε αγχώσουν. Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, έχεις θετικά νέα ή και μία πολύ καλή πρόταση που αφορά τον αισθηματικό τομέα και την προοπτική μίας σχέσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συνθήκες στα ερωτικά σου είναι ιδανικές αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ! Τονώνεται το αίσθημα της συντροφικότητας στη σχέση σου και κάνεις πολλά νέα σχέδια στο πλευρό του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει! Είσαι το 1ο ζώδιο στη λίστα των τυχερών για αυτή την εβδομάδα και η εύνοια μπορεί να φανεί είτε με μία σταθεροποίηση / επισημοποίηση σχέσης, είτε με μία νέα γνωριμία που έρχεται γεμάτη υποσχέσεις που θα τηρηθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν συμβαίνουν τα μεγάλα γεγονότα αυτή την εβδομάδα, όμως οι μέρες είναι καλές για να προχωρήσουν συμφωνητικά για νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μετά από συνεχόμενες δοκιμασίες, επιτέλους έρχεται για σένα φίλε μου Σκορπιέ μία εβδομάδα που μπορείς να προχωρήσεις σχέδια επαγγελματικά αλλά και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη και τον Δία , σε ευνοεί για θέματα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά, αυτοί είναι ακριβώς οι τομείς που θα μπορέσεις αυτό το διάστημα να έχεις μία θετική προοπτική! Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις αρκετά κουρασμένος και ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν για σένα μόνο με δουλειά και τίποτα παραπάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη για τα αισθηματικά σου, ενώ οι εναλλαγές του συντρόφου σου, σου προκαλούν πολλές φορές εκνευρισμό! Αν δεν έχεις σχέση, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για φλερτ, η εργασιοθεραπεία θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσε βαρύτητα στην εργασία αυτή την εβδομάδα γιατί οι πλανητικές όψεις σε βοηθούν να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου αλλά και να καταφέρεις να έχεις οικονομικά οφέλη!

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία γενναιόδωρη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Τοξότη. Στην πορεία της μετά από πολύ καιρό νιώθεις ανάλαφρος, δημιουργικός, χαρούμενος ενώ επανέρχεται και η διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Σε όλα αυτά συντελούν οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Κριό, με τον Άρη και τον Δία! Μέχρι και την Πέμπτη λοιπόν να προσμένεις τα καλύτερα! Την Παρασκευή με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα αναμένονται κάποιοι συναισθηματικοί εκνευρισμοί, προσοχή στις σχέσεις με την οικογένεια γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη, όπου ως και την Πέμπτη υπάρχουν φλογερές εξελίξεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα! Ώρα να αφεθείς στα τερτίπια του έρωτα δίχως να σκεφτείς το αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν έχει τις μεγάλες αλλαγές, όμως είσαι αρκετά δημιουργικός και υπάρχουν και συζητήσεις που σε ευνοούν! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις, δεν μπορώ να πω όμως ότι είσαι ευχαριστημένος από τις υπάρχουσες συνθήκες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε νιώθεις πολύ μεγαλύτερη σιγουριά από την εξέλιξη των προσωπικών αλλά και εργασιακών σου σχεδίων. Παίρνεις μία μεγάλη ανάσα ανακούφισης και νιώθεις καλά επειδή μπορούν να προχωρήσουν επιτέλους τα επαγγελματικά σου , ενώ οι μέρες φέρνουν θετικά νέα και στα οικονομικά! Προσοχή μόνο την Παρασκευή γιατί είναι πολύ πιθανό να αποσυντονιστείς από πολλές δραστηριότητες, ενώ είναι σκόπιμο να αφήνεις και λίγες παραπάνω στιγμές για την χαλάρωσή σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, όμως είναι πολύ πιθανό να ακούσεις παραπονάκια λόγω αδιαφορίας ή ψυχρότητας απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία, για να προχωρήσουν επιτέλους κάποια σχέδια που έκανες, αλλά και για να μπορέσεις να έχεις και κάποιες απολαβές που έχεις ανάγκη!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αρκετά κοινωνική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Υδροχόε! Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό, το τηλέφωνό σου χτυπά διαρκώς, ενώ η επιθυμία σου να μοιραστείς στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ικανοποιείται και γεμίζεις με ενθουσιασμό! Η εβδομάδα όμως έχει και τις τυχερές προτάσεις, αλλά και τις ερωτικές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν! Προσοχή στα οικονομικά σου την Παρασκευή, γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν! Το Σάββατο είναι ημέρα ιδανική για μία σημαντική απόφαση που θα μπορείς να την τηρήσεις σε βάθος χρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες της εβδομάδας κρίνονται θετικά και μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα όμορφο ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που σε ανεβάζει πολύ! Οι προσκλήσεις αλλά και οι ερωτικές προκλήσεις .... σου προσφέρουν χαμόγελα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις, να συμφωνήσεις ή να κατεβάσεις τις ιδέες εκείνες που θα δώσουν μία σταθερή προοπτική! Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ευάλωτα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα οι προσπάθειές σου δέχονται την ανταμοιβή τους και οι μέρες είναι κατάλληλες για να προχωρήσουν κάποια οικονομικά σχέδια, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά! Ξεπερνιούνται τα εμπόδια που είχαν κάτσει σαν βραχνάς και νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά! Προσοχή κατά την διάρκεια της Παρασκευής, για βλάβες μέσα στο σπίτι, ή για ασυμφωνίες και καβγαδάκια παρεξηγήσεων με τα άτομα που συμβιώνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι κάπως μπερδεμένη, όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης το έχεις εσύ, γιατί αρκετές στιγμές μπορεί να αντιδράς πιο νευρικά απ΄ότι θα έπρεπε, γεγονός που πληγώνει το ταίρι σου! Δώσε περισσότερες ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να προχωρήσεις σε υποθέσεις που είχαν παγώσει! Μεγαλύτερη εύνοια ωστόσο δέχεσαι στα οικονομικά σου, όπου επιτέλους βλέπεις το εισόδημά σου να επανέρχεται σε καλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ