Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κουλούρια» στην Καβάλα - Άξιζε τη νίκη η «Βασίλισσα»

Πασάς, Λουκίνας και Πόζογλου έχασαν τρία τετ-α-τετ

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Καβάλα εκτός έδρας η Βέροια, με το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη να παίρνει τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Το ματς δεν διεκδίκησε πολλές δάφνες ποιότητας, καθώς επικράτησε η δύναμη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και οι σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, η Βέροια έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιούσε θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το «Ανθή Καραγιάννη». Μοιραίοι παίκτες ο Πασάς, ο Λουκίνας και ο Πόζογλου, που σε κλασικά τετ-α-τετ, δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 75 λεπτό της συνάντησης, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να κοιτούν περισσότερο τα μετόπισθεν και να μην δημιουργούν ευκαιρίες. Η «Βασίλισσα» μ' αυτήν την ισοπαλία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη αλλά η Βέροια είχε περισσότερες απειλές για γκολ. Στο 28’ ο Πασάς δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κυρίτση. Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 6’ ένα σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή άουτ όπως και μια κεφαλιά του Μπουκουβάλα στο 23’. Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα είχε μόνο μια κεφαλιά του Κολλά στο 14’, στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λουκίνα στο 57’ να ανοίξει το σκορ. Μετά από πάσα του Παπαχρήστου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κυρίτση αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας απόκρουσε.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 75’ όταν ο Πόζογλου από κοντά, μετά από προσπάθεια του Πασά, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βεργέτης (Σάββας, Βεργέτης)

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (52’ Κέρθι), Θωμαϊδης (81’ Παπαδόπουλος), Κολλάς (81’ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74’ Μελισσόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89’ Καραγιάννης), Στάμου (46’ Ντι Τζιοβάνι), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Οικονόμου, Πασάς, Μούργος (68’ Σιμόνι), Πόζογλου (84’ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ