Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο εκκοκκιστής Νίκος Καραγιώργος

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο -και όχι μόνο- σκόρπισε η είδηση ότι σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο εκκοκκιστής Νίκος Καραγιώργος, συνιδιοκτήτης της εταιρείας «Εκκοκκιστήρια Βάβμακος Αφοι Καραγιώργου», σε ηλικία μόλις 59 ετών, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο. Ο Νίκος Καραγιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των αγροτών και ειδικότερα στον βαμβακοπαραγωγικό κόσμο, άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, ταπεινός και προσιτός προς όλους.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει:

«Η εταιρεία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Σπορελαιουργεία Αδελφοί Νικολάου Καραγιώργου ΑΒΕΕ» ανακοινώνει με θλίψη τον αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου στελέχους της, Αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Νικολάου Κ. Καραγιώργου, επιφανούς προσωπικότητας, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο.

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΜΑΣ

η εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4)».

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΜΒΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ έξυπνος και πρωτοπόρος επιχειρηματίας έφτασε να διευθύνει μια επιχείρηση που έφερνε συνάλλαγμα περίπου 100 εκ.€ βοηθώντας την ελληνική οικονομία και κυρίως την επαρχία... καλό παράδεισο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παραδεισο Αφεντικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι κύριε νίκο,και καλό παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ