Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Φίλιππος έχασε από το Ψυχικό με 61-75

0 στα 4 για την ομάδα της Βέροιας

Με το αριστερό έχει ξεκινήσει ο Φίλιππος. Η ομάδα του Χρήστου Μπλατσιώτη δέχθηκε εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό με 61-75. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι όπως δείχνει και το 4-4 (4'). Από εκείνη την στιγμή και μετά ο ρυθμός ανέβηκε λίγο με τον Φίλλιπο Βέροιας να παίρνει διαφορά 3 πόντους (18-15, 10'). Η δεύτερη περίοδος άνηκε καθαρά στο Ψυχικό όπου με ένα επιμέρους σκορ 6-15 κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και να τελειώσει το ημίχρονο στο +6 ( 24-30,20') Ίδια ήταν η κατάσταση και μετά την ανάπαυλα με το Ψυχικό να ελέγχει την κατάσταση και να πηγαίνει στο τελευταίο μέρος στο +8 (40-48,30'). 

 Ο Φίλιππος Βέροιας προσπάθησε να αντιδράσει στο τέλος όμως το Ψυχικό κράτησε την ψυχραιμία του και έφτασε στην νίκη με 75-61. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Κυρίτσης με 29 πόντους και ο Μιλεντίγιεβιτς - Αλιφιέρης με 17 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σουτζόπουλος με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ