Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά με 12% η ΝΔ - Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Σαφές και διψήφιο προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας GPO. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της ιστοσελίδας powergame.gr η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,9% (μικρή μείωση της τάξης του -0,2% από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας) την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,5% (22,7% στην προηγούμενη έρευνα).

Τρίτο κόμμα παραμένει το Κίνημα Αλλαγής το οποίο συγκεντρώνει 7% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,4%, η Ελληνική Λύση στο 4%, το ΜΕΡΑ 25 με 3,4%. Παράλληλα, 19,8% δηλώνει ότι θα ακολουθήσει άλλες επιλογές ενώ 12% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, η κυβέρνηση διατηρεί σαφές προβάδισμα παρά την ανησυχία και την ανασφάλεια των πολιτών για την οικονομική κατάσταση αλλά και την κόπωση από την πανδημία και τα μέτρα.

Σαφές προβάδισμα διατηρεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα για την καταλληλότητα για πρωθυπουργός γεγονός που αποτυπώνεται στις απαντήσεις των πολιτών αναφορικά με το ποιος έχει καλύτερη γνώση για τα θέματα της οικονομίας, μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση και ποιος μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις στη χώρα.

Αναφορικά με την αξιολόγηση των υπουργών, δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια να είναι δεύτερος και τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυρ. Πιερρακάκης.


12 σχόλια:

  1. Στον Καναδά μία τελευταία δημοσκόπηση έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 27,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STHN SOMALIA H NEA DYMOKRATIA EUTASE TO 23 ME 24 ,,,,PION DOULEUOUNE PION ,,H KYBERNHSH EINE SE ELEUTHERH PTOSH ,,,,THA PSAXNOUNE TON PSHFO TOUS ,,,,TETIA GALOP EINE ONYRO ,,,,ERXETE SYNEXIA,,,,ME TON AFORIZMENO STON PATO ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος φιλελε.
    Στα νησια του Σολομόντα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ προηγάται με 77 τσι εκατό και όλο και ανεβαίνει. Ολο ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται οτι ζεις εκει

      Διαγραφή
    2. Στην Β Μακεδονία ο Κούλης παίρνει 55%,μιας και τους βοήθησε.

      Διαγραφή
    3. Σου πονεσε την τσεπη ο Συριζα και αναγκαστηκες να πληρωνεις απο τα αφορολογητα;;; Οι κηφηνες της χωρας εις βαρος των μισθωτων, τρεμουν και μισουν τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατι τους εβαλε το χερι στην μαυρη τσεπη.

      Διαγραφή
    4. Σε κανέναν δεν εβαλε το χερι στην τσέπη. Ιδέα δεν ειχε του τι μας συμβαίνει. Ολοι οι προηγούμενοι, τα κάνανε σαν τα μούτρα τους και τάχα μου θα ερχόταν αυτος με το εναα άρθρο σε εναν νόμο. Οχι τίποτε άλλο αλλά, να κερδίζαμε την αξιοπρέπειά μας σαν χώρα. Το κεφάλι ψηλά. Μα ο άθλιος, ρήμαξε και την τελευταία ελπίδα μας. Τόσο άθλιος , που το λάδωμα, την κατάχρηση δημοσίου χρήματος απο κακούργημα που ηταν, το εκανε πλημμέλημα. Μου θύμησε τον άλλον παπατζή καταστροφέα, που την μίζα των πεντακοσίων εκατομμυρίων, την βάφτισε ενα δωράκι στον εαυτό του (σαυτον που τα πήρε). Σε λίγο ακόμη και θα έδινε το μετάλλιο της τιμής στους καταχραστές του Δημοσίου χρήματος. Άθλιοι Κυβερνώντες, ενός άθλιου εκλογικού σώματος. Κατα τα λοιπά, σοφός λαός.

      Διαγραφή
    5. Γεια σου πάνσοφε Τσε....

      Διαγραφή
    6. Γεια και σε σένα σεμνή μου κόρη.
      Πάρε και την πόρπη. Σούπεσε.

      Διαγραφή
  4. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12 χρόνια ΝΔ θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταπολίτευσης συνέχεια.
    Αυτοί σας αξίζουν γκιαουρηδες.
    ΝΔ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΠΑΣΟΚ
    ΚΚΕ
    Ποτάμι
    Και όλα αυτά τα στημένα ανδρείκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ