Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ξαφνικά ο Χρήστος Χατζηδάκης

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας, μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Χρήστου Χατζηδάκη. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 50 χρονών, βυθίζοντας στην θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Χρήστος Χατζηδάκης, μεγαλούργησε με την «μεγάλη» ομάδα της Νάουσας την δεκαετία του 1990 στα σαλόνια της πρώτης εθνικής. Σύμφωνα με τις  πρώτες πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άφησε πίσω του τη Ναουσαία σύζυγό του (ο ίδιος καταγόταν από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε μεταγραφή στη Νάουσα, την 10ετια του 1990) και δύο παιδιά...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για τον αδόκητο θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα Χρήστου Χατζηδάκη

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας στο θλιβερό άκουσμα του αδόκητου θανάτου του δημοτικού υπαλλήλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα Χρήστου Χατζηδάκη, προέβη στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Απέραντη θλίψη και στεναχώρια μας γέμισε η είδηση του αδόκητου θανάτου του υπαλλήλου του δήμου μας και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσα, Χρήστου Χατζηδάκη, που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα τον δήμο μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του δήμου μας, στην οικογένεια και στους οικείους του».

Συλλυπητήριο-ΕΠΣ Ημαθίας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ. Στέργιος Μουρτζίλας και το Δ.Σ. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του για τον απροσδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Χρήστου Χατζηδάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ