Quantcast

http://picasion.com/

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις Λαϊκές Αγορές σε Βέροια και Νάουσα

Το Σάββατο 03/04 και την Τρίτη 06/04 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, αποτελούμενη από την βουλευτή κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Κώστα Καλδάρα και μέλη του κόμματος, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Νάουσας και της Βέροιας αντίστοιχα και συζήτησαν με παραγωγούς, πωλητές της λαϊκής και καταναλωτές, για το σχέδιο νόμου που φέρνει η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης. 



Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: 

«Ένα νομοσχέδιο που ανατρέπει τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού, αφαιρεί κι αυτό το πενιχρό εισόδημα των παραγωγών και φέρνει τις μεγάλες εταιρείες να διαχειρίζονται τις λαϊκές αγορές και να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους.

Ομόφωνα ο κόσμος της παραγωγής δήλωσε αποφασισμένος να εμποδίσει τα κυβερνητικά σχέδια που διώχνουν τους παραγωγούς και στρέφουν τους καταναλωτές στα μεγάλα supermarkets, με δραματικά αποτελέσματα στο εισόδημα των παραγωγών, αλλά και στο καλάθι των καταναλωτών που ζητούν ποιοτικά, φρέσκα και φτηνά προϊόντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει με αποφασιστικότητα τον δίκαιο αυτόν αγώνα και δεσμεύεται ότι εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα καταργήσει όλες τις διατάξεις που αλλοιώνουν τη μορφή των λαϊκών αγορών».



29 σχόλια:

  1. Η αριστερά ήταν πάντα διπλα στον εργάτη, στον αγρότη ,στον εργαζόμενο.
    Η περίοδος 2015-2019 ήταν μια άνοιξη στο χειμώνα των δικαιωμάτων των φτωχών λαικων στρωμάτων.

    Αμήν.
    Κυριε Υμων Ιησού Χριστέ ελέησον Ημας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αριστερά πάντα είχε δεξιές τσέπες και μητέρα και πατέρα τη Ρωσία! Όταν ο κάθε αριστερός από εσάς δεν μπορεί να εφαρμόσει την ιδεολογία του τότε απλώς έχετε συμφέρον προσωπικό και τρέχετε πίσω από τον καθένα! Ο Θεός να μας φωτίσει όλους!

      Διαγραφή
    2. Eύγε για το Βρεταννικό σου χιούμορ (γιατί είμαι σίγουρος ότι κάνεις πλάκα!). Μ'εκανες να γελάσω!

      Διαγραφή
    3. Μετά πνευμάτων δικαίων, τετελειωμένων...
      Μαγουλάδες να βγάλετε.

      Διαγραφή
    4. Τι από όλα αυτά που λέει η ιδεολογία σου εφαρμόζεις κομμουνιστη;

      Διαγραφή
    5. Στην φωτογραφία εμφανίζονται κλασικοί καπιταλιστές, οι οποίοι είναι γνωστοί για την ζωή που κάνουν, καθώς ο τρόπος ζωής τους δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρίχνω μια ιδέα. Μπορει να πιάσει. Με ενα νόμο, με ενα άρθρο, να καταργήσετε όλα όσα τωρα ψηφίζει η αντίδραση που κυβερνά, ενάντια στη λαϊκιά βούληση. Γιατι ειναι γνωστό σε όλους οτι, η λαϊκιά βούληση, ειστε μόνο εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες,λες,λες.... Στο δια ταύτα ,τι προτείνεις; Καλό το τρολαρισμα,αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη από προτάσεις και όχι μόνο από καλαμπουρια!

      Διαγραφή
    2. Αυτοτρολάρονται, δεν έχουν ανάγκη κανέναν άλλον.

      Διαγραφή
    3. Ξεκαβαλίστε που νομίζετε ότι είστε με τον λαό. Μια πολιτική παράταξη υπάρχει: αυτή που ικανοποιεί την τσέπη ή και το ψώνιο του κάθε πολιτικάντη. Προτάσεις σας ενδιαφέρουν μόνο αν έχει μάσα και να τακτοποιούνται τα δικά σας συντρόφια, οι χοντροκοιλάδες συνδικαλιστές σας ή να ικανοποιούνται οι ιδεοληψίες σας.

      Διαγραφή
    4. Φτάνουν οι προτάσεις φίλε μου. Δεν σου φτάνουν όσα ακούς απο τους "καθ ύλην αρμόδιους"; Ο κόσμος εχει ανάγκη απο όλα. Και καλαμπούρια και μπύρες και σοβαρά. Και να τσιρίξει εχει ανάγκη. Και να πιάσει κάποιους απο τον λαιμό. Πάντως, εχει ανάγκη , να καθίσει να δει τι έφταιξε και ειμαστε εδω που ειμαστε. Και δεν θα βγάλει τον εαυτό του έξω. Δια της πλαγίας, ισως καταλάβεις τι θέλω να πω. Τι μπορούμε να κάνουμε ή τι έφταιξε. Αν εισαι απο αυτους που ενοχλείσαι, δεν μπορω να κάνω τίποτε. Αν εννοείς να βγάλω τον σκασμό, δεν θα το κάνω. Τον Αξιό περάσαμε απέναντι, στο Λιανοβρόχι θα κολλήσουμε; Μη μου δίνεις σημασία. Μηδενικό το κόστος και για τους δυό μας.

      Διαγραφή
    5. Το εχουμε καταλαβει οτι μιλας για να αυτοεπιβεβαιωνεσαι ..
      .και σιγουρα δεν πειραζει.

      Διαγραφή
    6. Επειδή το εχετε καταλάβει και ειστε πολλοί μαζεμένοι με κίνδυνο μετάδοσης του ιού, θα στείλω τους χωροφυλάκους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεσαι τοσο πολύ. Εκεί εξω, πολλοί συμπολίτες μας, εχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αυτα τα δικά μας εδω, ειναι μια κουβέντα καφενείου. Τόσο χαλαρα και ελεύθερα, όσο επιτρέπει ο διαχειριστής. Διαφωνούμε. Ε και τι εγινε; Θα σου χαλάσει ο τραχανάς; Θα γράφω οτι θέλω, όποτε θέλω, άμα θέλω. Εδω ο κόσμος τραβάει της ψυχής του τον τάραχο κι εσύ βρήκες αντίπαλο εδω. Πλάκα μου κάνεις; Το χάλι μας το μαύρο. Με αυτη τη λογική, δεν χωρίζουμε ούτε σε δυο γαϊδάρους άχυρο. Περι ορέξεων λοιπόν, κολοκυθοκορφάδες.

      Διαγραφή
    7. Αυτό είπα! Γράφεις ,για να γράφεις.,..

      Διαγραφή
    8. Χαίρομαι που εσυ τουλάχιστον, γράφεις οταν σουρχεται η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Κάτι κατάλαβα βέβαια οτι εσυ γράφεις υπέρ πασχόντων και καμνόντων,πλεόντων, οδοιπορούντων και νοσούντων. Τα αποφθέγματά σου, θα σου χρειαστούν όταν πας στη δεύτερη συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή. Να εισαι τρυφερός όμως, μη τους τρομάξεις. Μη κατέβεις άξαφνα απο το δέντρο. Κρατάμε γερα τα κλαδιά και οχι χοροπηδητά.

      Διαγραφή
    9. Πλέον γίνεσαι και ασυνάρτητα τα γραφόμενα σου...ΤΕΛΟΣ!!!

      Διαγραφή
    10. Αργησες. Που πας ρε Καραμήτροοοο;
      Ουτε για να βράσεις αυγα δεν εισαι ικανός. Η κουβέντα σε μάρανε.

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς που δεν πέρασαν και από τον δικό μου πάγκο, γιατί είχα κάτι σάπια φρούτα και δεν είχα που να τα πετάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στενοχωριέσαι! Δεν θα σε βρουν άλλη φορά. Το πιο πιθανό είναι την άλλη φορά να βρουν εμπόρους στην θέση σου. Και εσύ μετά κάτσε και βρες ,τι έφταιξε...

      Διαγραφή
    2. Σκουριασμένο τον βλέπω τον μηχανισμό σας, δεν απαντάτε τόσο άμεσα. Τι, τελείωσαν τα φράγκα συντρόφια; Άι στον αγύριστο λαϊκιστές κιτσαριό του κερατά! Και σεις και αυτοί οι τωρινοί που με σας για αντιπολίτευση κάνουν ότι γουστάρουν. Έχετε καταντήσει γραφικοί, δηλαδή πάντα ήσασταν, τώρα είναι ηλίου φαεινότερο.

      Διαγραφή
  5. Μα καλά, τι μας πέρασαν για ιθαγενείς ?
    Στις επόμενες εκλογές δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυβέρνηση Μένιου Φουρδιώτης θα πέσει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάτσε να δούμε στο Καλογρίτσας gate πόσα βοσκοτόπια αντάλλαξαν Παππάς, κυρ Χρήστος και Κρέτσος και βλέπουμε.

      Διαγραφή
    2. Η διαφορά φίλε μου είναι ότι κάποιοι θα βάζανε τους καναλάρχες να πληρώσουν επιτέλους και κάποιοι κονομουσαν από την ΝΟVARTIS.

      Διαγραφή
  7. Το ντέφι που το έχουν ρε παιδιά; Μάλλον το ξέχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο_Ο ΒΓΗΚΕ Ο ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ....ΕΙΔΗΣΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά θα ήταν να αφήσουν τις βόλτες και αυτοί αλλά και οι άλλοι,και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των αγορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΠΗ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΑΗΔΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ