Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβολική διαμαρτυρία Δικηγόρων έξω από τα Δικαστήρια της Βέροιας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια της πόλης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Η διαμαρτυρία των Δικηγόρων της Βέροιας ήταν συμβολική και πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σήμερα, έπειτα από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για κινητοποιήσεις έξω από τα Πρωτοδικεία της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης - Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη».


Βασικός λόγος της κινητοποίησης είναι η κακή νομοθέτηση, όπως η εισαγωγή στη Βουλή -ειδικά τον τελευταίο χρόνο λόγω covid- νομοσχεδίων, χωρίς να ζητείται η άποψη των νομικών, κάτι 
που έχει μια σειρά από συνέπειες. «Η απαξίωση που δείχνει η Πολιτεία, τόσο στον κλάδο μας όσο και σε όλους τους πολίτες, είναι τεράστια και αν συνεχιστεί, θα προχωρήσουμε και σε άλλες κινητοποιήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης.

Δείτε φωτογραφίες και τις δηλώσεις του προέδρου  του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας:

 

















9 σχόλια:

  1. Οι ιδιοι παντελακη μου...οι ιδιοι παντελη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις και ο κούκος.Πέντε-δεκα άτομα έχουν πάρει όλες τις υποθέσεις λόγω δημοσίων σχέσεων και υπόγειων συμφερόντων και οι περισσότεροι δικηγόροι οικονομικά φυτοζωουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπογειων και αμαρτωλων..

      Διαγραφή
    2. Και εσύ φίλε μου δεν συμμετέχεις,δεν διεκδικείς τα δικαιώματά σου.Εχουν πάρει όλες τις δουλειές τα λαμόγια και οι πραγματικά καλοί δικηγόροι χτυπάνε μύγες.

      Διαγραφή
  3. Η νομική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας συμμετείχε στην διαμαρτυρία;;;;Είναι σκληρά εργαζόμενοι που κάνουν συνεχώς αγωγές κατά του Δήμου που υπερασπίζονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικηγόροι του Δήμου Βέροιας δεν χρειάζεται να συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις,ο καθένας από αυτούς περνάει καθαρά 2000 ευρώ το μήνα.

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτοί τρώνε με δέκα μασέλες.

      Διαγραφή
  4. Με το μαλακό. Μην εχουμε τίποτα ρήξη τετρακέφαλου.
    Κινδυνεύει και τό κότσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα καραγκιοζιλίκια είμαστε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ