Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

12 χρόνια χωρίς τον «Στρατηγό»

Σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου συμπληρώνονται 12 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Κοσμά Λιάκου. Ένας άνθρωπος που αγάπησε τη Βέροια και υπηρέτησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο «στρατηγός» της Θύρας 4 που ταξίδεψε σ' όλη την Ελλάδα και υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της «Βασίλισσας του Βορρά» κατοικεί πλέον στην «Γειτονιά των Αγγέλων». Ήταν εκείνος που έδωσε πυγμή και όραμα στο οπαδικό κίνημα της Βέροιας. Χάρη σ' εκείνον γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές οπαδών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

Οι φίλαθλοι της Βέροιας δεν τον ξεχνούν ποτέ και πάντα τον τιμούν μ' ένα πανό με τη φωτογραφία του, αναρτημένο στο ίδιο σημείο της «θύρας 4», σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της «Βασίλισσας». Ο Κοσμάς Λιάκος εκεί ψηλά στον ουρανό όπου βρίσκεται, θα χτυπάει το τύμπανο, στέλνοντας μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στους συνοπαδούς του, που τόσο αγάπησε, μα και τόσο... αγαπήθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ