Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή! Απατεώνες επικαλούνται τον κορωνοϊό και μπαίνουν σε σπίτια για δήθεν απολύμανση

Κανένας δημόσιος φορέας δεν στέλνει υπαλλήλους στα σπίτια των πολιτών
Οι απατεώνες σκαρφίζονται διαρκώς νέες πατέντες για να κλέψουν σπίτια. Έτσι και τώρα, προσαρμόστηκαν στο κλίμα των ημερών και επικαλούνται τον κορωνοϊό για να μπουν σε σπίτια, έχοντας κυρίως ως στόχο ηλικιωμένους. Στοχεύουν κυρίως τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με δύο τρόπους. Είτε πρώτα καλούν στο τηλέφωνο και μετά πηγαίνουν από το σπίτι, είτε χτυπούν απευθείας το κουδούνι του σπιτιού. Οι απατεώνες ισχυρίζονται ότι δήθεν είναι από το υπουργείο Υγείας και έρχονται στο σπίτι στο πλαίσιο γενικευμένου προγράμματος απολύμανσης και έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μην τους πιστέψετε! Είναι απάτη! Το μόνο που θέλουν είναι να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι σας και συνήθως στοχεύουν σε ηλικιωμένους. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή, αλλά και ενημέρωση προς τους ηλικιωμένους για τη νέα απάτη που άρχισε από επιτήδειους που προσπαθούν να κλέψουν σπίτια, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.


Χθες το πρωί ένα άτομο πήγε σε σπίτι ηλικιωμένης σε χωριό της Πέλλας, ισχυρίσθηκε ότι είναι από τον ΕΟΔΥ και ότι θα κάνει απολύμανση, αφαιρώντας 400 ευρώ. Κανένας δημόσιος φορέας δεν στέλνει υπαλλήλους στα σπίτια των πολιτών για να κάνουν απολύμανση! Είναι απάτη! Κάλεσε αμέσως το 100!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ